Control Panel
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
En azından Windows'un 21H1 SÜRÜMÜNÜ çökerten Vanguard hatasi gitti. Çok mutluyum
Oynasın ya niye oynamasın bende biraz fps düşüklüğü hissettim ama.Adamda 3060'lı deli bi sistem var bende ortalama bir sistem var.
Ben napayım? Rx570 kullananlar oyunu oynamasın o zaman.
Mavi ekran alıyordun ve çözüldü mü?En azından Windows'un 21H1 SÜRÜMÜNÜ çökerten Vanguard hatasi gitti. Çok mutluyum
Oyuna girdim de girmez olaydım. Troll geldi. Editleyip yt'ye atacağım link atarım size de çok tilt oldumMavi ekran alıyordun ve çözüldü mü?
Bu tip dönüşleri bana yapın lütfen ya soran oluyor xd
Mavi ekran alıyordun ve çözüldü mü?
Bu tip dönüşleri bana yapın lütfen ya soran oluyor xd
Gece geç saatte geldi bayağı. Bir dene düzelmiştir herkeste düzeldi şu an.Bi bizde gitmedi her halde şu mavi ekran hatası anlayamadım bi türlü
Bende bir sıkıntı yok hatta daha stabil alıyorumSık valo oynayanlar, bu akşam 22.20 gibi gelen 80mb'lık güncellemeden sonra sizde de fpsler düştü mü?
Benim normalde 180-200 almam lazım ama 90'a kadar düşüyor.
Riot gene bişeyler deniyor.
Bende hala luancher'i açar açmaz mavi ekran oluyor yardımcı olabilecek varsa detay verebilirim discord veya dmdenGece geç saatte geldi bayağı. Bir dene düzelmiştir herkeste düzeldi şu an.
Denetim masasından vanguardı kaldır tekrar kur mutlaka düzelir, çözdüler çünkü sorunuBende hala luancher'i açar açmaz mavi ekran oluyor yardımcı olabilecek varsa detay verebilirim discord veya dmden
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yigit#3727