(Güncellendi) AMD Adrenalin 22.11.2 Recommended (WHQL) Sürücüsü Yayınlandı

22.11.1'i denemiştim yine sorun vardı. Diğerlerini denemedim, deneyeyim bari sağ olasın link için

Sorunun nedir hocam?
aga şimdi masaüstündeyim ya bir anda RL ye alt tab yapınca oyun ekranı donuyor arkada pc çalışıyor oyun devam ediyor sesleri geliyor ama ekranda sadece donmuş RL oyun içi görüntüsü var. Reset atarak düzeltiyorum ya da bir şekilde görev çubuğundan veya görev yöneticisinden oyunu kapatıyorum.

aga şimdi masaüstündeyim ya bir anda RL ye alt tab yapınca oyun ekranı donuyor arkada pc çalışıyor oyun devam ediyor sesleri geliyor ama ekranda sadece donmuş RL oyun içi görüntüsü var. Reset atarak düzeltiyorum ya da bir şekilde görev çubuğundan veya görev yöneticisinden oyunu kapatıyorum.
Diğer oynadığın var mı o sorun?

hayır sadece RL de oluyor
Oyundan çıkarken falan bende de oluyor o sorun. Windows 10 2004 sürümü çıktığından beri Rocket League de ben de de ara sıra öyle çalışıyor.

ya kardeşimin eski bilgisayarında hiç bu sorunla karşılaştığımı hatırlamıyorum, yeni aldığım bilgisayarda sürekli oluyor 2-3 farklı sürümde de oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ya kardeşimin eski bilgisayarında hiç bu sorunla karşılaştığımı hatırlamıyorum, yeni aldığım bilgisayarda sürekli oluyor 2-3 farklı sürümde de oldu
ekran kartı sürümü*

Geçen güncellemeyi yaptıktan sonra video izlerken donmuştu ekran sebebini anlayamamıştım. Eski bilgisayarımda da ekran kartı çipi yandığı için aynı hatayı veriyordu öyle bir durum olduğunu düşündüm, meğer yazılım hatasıymış. Küçük çaplı kalp krizi.

Bruh, bugün bios güncellemeden önce biosa reset atmıştım xmp ve sam ayarını açmayı unutmuşum niye FPS düştü diyordum :D
Mission Completed :cool: 22.11.2'den başlayın hocam tekrar denemeye.

Mission Completed :cool: 22.11.2'den başlayın hocam tekrar denemeye.
Uykum geldi hocam yarın tekrardan denerim. Bf2042'de fosil sürücüyle 80-100 FPS alıyorum stabil olarak 100'e çıksın birde hata vermesin yeter ya

Geri