Neler Yeni

Günde en az 6-7 kez mastürbasyon yapıyorum nasıl bırakabilirim?

Hipermario

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Berat
İlgilendiği Kategoriler
Kişisel Gelişim,Teknoloji,Otomobiller
Instagram
beratcankaya58
Valla 3 sene önce bende böyleydim etkileri hala devam edio.

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
577
İsim
sabri reis
İlaca falan gerek yok. 7 gün sabretmeyin. Sigara bırakır gibi yavaş yavaş olacak bir durum bu.
denicem hocam umarım başarırırım tavsiyeleriniz için sende dahil herkeze teşşekürler
Oyun oyna dışarı çık, ilişkim olmasını istemiyorum gibi yalanlar ile kendini kandırma böyle yapıyorsun ve ilişkim olsun istemiyorum diyorsun. Kendine uğraşlar bul
düşük sistemli pc var bende minecraft ve zula oynuyorum sadece ve evet ilişkim hiç olmadı ve olmasınıda istemiyorum o yüzden mast yapıyorum zaten. neyse en iyisi kendime minecraft oynayacak arkadaş buluyum genede tavsiyen için sağol
Fazlasının zararlarını bir araştır bak nasıl yapmıyorsun daha iraden çok zayıf normal hayatında da irade düşüklüğü başarısızlığa yol açar bunu da hissediyorsundur zaten cüzi iradene sahip çık seni ele geçirmesine izin verme bu illetin ki geçirmiş Zaten en azından kurtul uzaklaş muhtemelen yaşın da çok genç ergenlik döneminde filan mısın genelde genç yaşlarda böyle şeyler oluyor
yaş 16 evey hocam zararları çok büyük cidden hafızam zayıflamaya başladığını hisssediyorum beynim zaten uyuştu sanki 60 yaşında gibiyim
tavsiyeleriniz için sizede çok teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valla 3 sene önce bende böyleydim etkileri hala devam edio.
Yalnız değilmişim.

Hipermario

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Berat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
beratcankaya58
denicem hocam umarım başarırırım tavsiyeleriniz için sende dahil herkeze teşşekürler

düşük sistemli pc var bende minecraft ve zula oynuyorum sadece ve evet ilişkim hiç olmadı ve olmasınıda istemiyorum o yüzden mast yapıyorum zaten. neyse en iyisi kendime minecraft oynayacak arkadaş buluyum genede tavsiyen için sağol

yaş 16 evey hocam zararları çok büyük cidden hafızam zayıflamaya başladığını hisssediyorum beynim zaten uyuştu sanki 60 yaşında gibiyim

Yalnız değilmişim.
Sende ne var

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

Hipermario

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
Berat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
beratcankaya58

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Yalnız değilmişim.
Belliydi o yaşlarda olduğun ileride bu söylediklerin daha da artacak hafıza kaybı beyinde uyuşma halsizlik motivasyon düşüklüğü bunların sadece birkaçı daha büyük tehlikeler seni bekliyor bir an önce bırak yapamam diye bişey yok iradeli ol genç adamsın çocuk değilsin silkelen kendine gel

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
577
İsim
sabri reis
@MematiBaş🚬 konuya hoş geldin değerli kardeşim seni konularımda aktif görünce mulu oluyorum

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
577
İsim
sabri reis
hosbulduk kanka bu arada disariya falan cik yapmazsin
Bugun bi tandığımla konuştum dükkanında biraz takılacam işlerinden yardım edecem muhabbet etcez falan belki bırakmayı becerebilirim önerin için teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,151
Üyeler
166,895
Son üye
emreaydin1306
Top Bottom