Neler Yeni

Günde ortalama kaç mesaj yazıyorsunuz?

bwNN

80+ Silver
Forumda,WhatsApp, Instagram fark etmez maksimum 5 .ortalamayı forum yükseltiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Aslında foruma karantina zamanı katıldım baya eğlenceliydi ilk zamanlar sonradan forumda saçma sapan konular açılmaya başladı eski tadı vermeyince bende girmedim üstelik birkaç tanıdıklarım da forumdan ayrıldılar
Anladım

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Bu 50 mesajları 100 leri görünce hırslandım 50 mesaj yapmaya yaklaştım günde

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
ilk 2 gün 500 mesaj yapmıştım şimdilerde günde 5 6 tane falan hatta haftada 20 maks, artık takıntı oldu foruma girip bakıyorum ama illa foruma giriyorum takıntı yaptı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
ilk 2 gün 500 mesaj yapmıştım şimdilerde günde 5 6 tane falan hatta haftada 20 maks, artık takıntı oldu foruma girip bakıyorum ama illa foruma giriyorum takıntı yaptı.
Bendede öyle eskiden forumla alakam yoktu hesap açmıştım boşa duruyordu abim eskiden beri TP forumdaydı da abonesi olduğum için sistemlerinede bakıyorum foruma gireyim dedim baya bi sardı o gün bugündür forumdayımda 2 günde 500 mesaj imkansız usta naptın hilesi falan mı var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Da forum harici yerlerde benlik değil TP ve pch çok karışık geliyo bana pch de gözüm kamaşıyo heryere sıkışık nereye bakacağım karıştırıyorum TP de bana değişik geliyo böyle bi menüsü falan olmadığı için oralarda aktif değilim sadece burda yardıma ihtiyacım olduğunda cevap alamayınca oralara da yazıyorum

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Bendede öyle eskiden forumla alakam yoktu hesap açmıştım boşa duruyordu abim eskiden beri TP forumdaydı da abonesi olduğum için sistemlerinede bakıyorum foruma gireyim dedim baya bi sardı o gün bugündür forumdayımda 2 günde 500 mesaj imkansız usta naptın hilesi falan mı var
Yok Hocam ilk girdiğimde Boş zamanım çoktu 450 500 mesaj yazmıştım millet dm den yazmıştı yavaş olm nabıyorsun diye valla sıkılmıştım ne yapayım şimdi işte öylesine giriyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
Yok Hocam ilk girdiğimde Boş zamanım çoktu 450 500 mesaj yazmıştım millet dm den yazmıştı yavaş olm nabıyorsun diye valla sıkılmıştım ne yapayım şimdi işte öylesine giriyorum
hocam naptın aklım almıyor

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Da forum harici yerlerde benlik değil TP ve pch çok karışık geliyo bana pch de gözüm kamaşıyo heryere sıkışık nereye bakacağım karıştırıyorum TP de bana değişik geliyo böyle bi menüsü falan olmadığı için oralarda aktif değilim sadece burda yardıma ihtiyacım olduğunda cevap alamayınca oralara da yazıyorum
Pch bana da karmaşık geliyor rengarenk sanki

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı

QİKUA

80+ Silver