AnladımAslında foruma karantina zamanı katıldım baya eğlenceliydi ilk zamanlar sonradan forumda saçma sapan konular açılmaya başladı eski tadı vermeyince bende girmedim üstelik birkaç tanıdıklarım da forumdan ayrıldılar
Bendede öyle eskiden forumla alakam yoktu hesap açmıştım boşa duruyordu abim eskiden beri TP forumdaydı da abonesi olduğum için sistemlerinede bakıyorum foruma gireyim dedim baya bi sardı o gün bugündür forumdayımda 2 günde 500 mesaj imkansız usta naptın hilesi falan mı varilk 2 gün 500 mesaj yapmıştım şimdilerde günde 5 6 tane falan hatta haftada 20 maks, artık takıntı oldu foruma girip bakıyorum ama illa foruma giriyorum takıntı yaptı.
Da forum harici yerlerde benlik değil TP ve pch çok karışık geliyo bana pch de gözüm kamaşıyo heryere sıkışık nereye bakacağım karıştırıyorum TP de bana değişik geliyo böyle bi menüsü falan olmadığı için oralarda aktif değilim sadece burda yardıma ihtiyacım olduğunda cevap alamayınca oralara da yazıyorumilk 2 gün 500 mesaj yapmıştım şimdilerde günde 5 6 tane falan hatta haftada 20 maks, artık takıntı oldu foruma girip bakıyorum ama illa foruma giriyorum takıntı yaptı.
Yok Hocam ilk girdiğimde Boş zamanım çoktu 450 500 mesaj yazmıştım millet dm den yazmıştı yavaş olm nabıyorsun diye valla sıkılmıştım ne yapayım şimdi işte öylesine giriyorumBendede öyle eskiden forumla alakam yoktu hesap açmıştım boşa duruyordu abim eskiden beri TP forumdaydı da abonesi olduğum için sistemlerinede bakıyorum foruma gireyim dedim baya bi sardı o gün bugündür forumdayımda 2 günde 500 mesaj imkansız usta naptın hilesi falan mı var
hocam naptın aklım almıyorYok Hocam ilk girdiğimde Boş zamanım çoktu 450 500 mesaj yazmıştım millet dm den yazmıştı yavaş olm nabıyorsun diye valla sıkılmıştım ne yapayım şimdi işte öylesine giriyorum
Pch bana da karmaşık geliyor rengarenk sankiBendede öyle eskiden forumla alakam yoktu hesap açmıştım boşa duruyordu abim eskiden beri TP forumdaydı da abonesi olduğum için sistemlerinede bakıyorum foruma gireyim dedim baya bi sardı o gün bugündür forumdayımda 2 günde 500 mesaj imkansız usta naptın hilesi falan mı var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Da forum harici yerlerde benlik değil TP ve pch çok karışık geliyo bana pch de gözüm kamaşıyo heryere sıkışık nereye bakacağım karıştırıyorum TP de bana değişik geliyo böyle bi menüsü falan olmadığı için oralarda aktif değilim sadece burda yardıma ihtiyacım olduğunda cevap alamayınca oralara da yazıyorum
Evet bendede öylePch bana da karmaşık geliyor rengarenk sanki
Eski dmlerime bakın isterseniz duruyor halahocam naptın aklım almıyor
3 günde silver olmuşsun helal olsunEski dmlerime bakın isterseniz duruyor hala
O 500 mesajdan sonra artık yavaş yavaş kasılarak anca silver oldum silver 2000 mesajdı3 günde silver olmuşsun helal olsun
Bronze olduğum aynı gün silver olmuşun zatenO 500 mesajdan sonra artık yavaş yavaş kasılarak anca silver oldum silver 2000 mesajdı