Güne İyi Başladık {KARABAĞ}

Turan kurarsak süper olur ama amerika izin vermez diye düşünüyorum nekadar hızlı okadar iyi
Ambargo uygular. Bizim aziz Türk milleti de bu ambargoyu kaldıramaz ve Turan Birliğinin bozulması için yürüyüşler, mitingler düzenlerler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kurtuluş Savaşini yapanda bizdik sevr anlaşmasini kabul etmeyende. Yıkılmaz denen surları yıkanda bizdik, 1071 de Malazgirt ile Anadoluya girende
İnşallah Misakı Millî sınırlarına kavuşan da biz olacağız.

Ambargo uygular. Bizim aziz Türk milleti de bu ambargoyu kaldıramaz ve Turan Birliğinin bozulması için yürüyüşler, mitingler düzenlerler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnşallah Misakı Millî sınırlarına kavuşan da biz olacağız.
Yürüyüş yapma ve miting toplamaları tek kelime ile imkansız sadece ekonomik anlamda amborgo uygularla

Yürüyüş yapma ve miting toplamaları tek kelime ile imkansız sadece ekonomik anlamda amborgo uygularla
Hocam, Turan Birliğine karşı AB'nin koyduğu ambargoyu kaldıramaz Türk halkı. halkımız o yürüyüşü yapar. Virüse aldırmadan yapar hem de. Ben bu forumda, "Gerekirse boyunduruk altına girelim ama yine de restleşmeyelim şunlarla." şeklinde yorum gördüm. Manda ve Himaye sistemini arzulayanlar tükenmiş değil.

Hocam, Turan Birliğine karşı AB'nin koyduğu ambargoyu kaldıramaz Türk halkı. halkımız o yürüyüşü yapar. Virüse aldırmadan yapar hem de. Ben bu forumda, "Gerekirse boyunduruk altına girelim ama yine de restleşmeyelim şunlarla." şeklinde yorum gördüm. Manda ve Himaye sistemini arzulayanlar tükenmiş değil.
Kurtuluş Savaşı döneminde de vardı bunlar. Onların torunları.

Geri