ekran kartı eğer ucuz iseGiden veya bilgisi olan var mı ?
Güney kore üreticisi oldugu ıcın bende uygun olabilir diye düşünüyorumben olsam s24 ultra alırdım
Yanlıs bakmadıysam 5 - 10.000 arası değişiyor fiyat garantisiz olarak değer mi bilemedimekran kartı eğer ucuz ise
Samsung firmasının merkez yeri samsung firmasının ürünlerinin uygun olacağını düşünüyorum.Giden veya bilgisi olan var mı ?
Samsung ve sony urunleri alinirGiden veya bilgisi olan var mı ?
ekran kartları sağlam parçalar yani garanti için fazladan 10 k filan verilmez diye düşünüyorum alacak insan orda test edip alsınGüney kore üreticisi oldugu ıcın bende uygun olabilir diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yanlıs bakmadıysam 5 - 10.000 arası değişiyor fiyat garantisiz olarak değer mi bilemedim
İnternetten net fiyatları pek bulamadım tabi güvenirse alınabilir belkiekran kartları sağlam parçalar yani garanti için fazladan 10 k filan verilmez diye düşünüyorum alacak insan orda test edip alsın
bütçen varsa set yap buds 2 pro, tab s9 ultra, s24 ultra ve watch 6Güney kore üreticisi oldugu ıcın bende uygun olabilir diye düşünüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yanlıs bakmadıysam 5 - 10.000 arası değişiyor fiyat garantisiz olarak değer mi bilemedim