Ne alakası var şimdi elektrik mi bu kaçak mı kullanıyorlar bunu daDevlet kesmiştir hakkıdır yapar
Yok herhangi bir bilgi aktarılmadıBilgilendirme maili gelmiştir. Mesela bende 26 şubatta bakım var diyor 01-06 saatleri arası.
Birçok nedeni var dezenformasyon bunun en başında geleni. Yeni bir olay olduğunda o olayla ilgili insanları yalan yanlış bilgiler yayarak kandırabilecek tonla potansiyel hesap var. Bunu geçtim Van'da olan olaylar yüzünden de olabilir.Ne alakası var şimdi elektrik mi bu kaçak mı kullanıyorlar bunu da
Van'da ne oldu acaba bilgim yok?Birçok nedeni var dezenformasyon bunun en başında geleni. Yeni bir olay olduğunda o olayla ilgili insanları yalan yanlış bilgiler yayarak kandırabilecek tonla potansiyel hesap var. Bunu geçtim Van'da olan olaylar yüzünden de olabilir.
superonline kendi fiberini mi kullanıyorsunuzhocam internet ne kullanıyorsunuz aynı şekilde superonline kullanıyorum kesildi durup durururken internet ışığı kırmızı yanıyor 30-40dk dır. mobilde sorun yok
Normalde bu durum telekom kendi bakımı. superonline etkilemesi tuhaf geldi. demek ki omurga olarak telekomdan çıkıyor.evet turkcell superonline hocam
yok hocam siteye baktım bakım varmışNormalde bu durum telekom kendi bakımı. superonline etkilemesi tuhaf geldi. demek ki omurga olarak telekomdan çıkıyor.