Neler Yeni

Günlük Kablosuz Kulak İçi Kulaklık Önerir misiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Utkan Bera Kabasakal
En fazla 1000tl ye kadar olursa sevinirim, daha düşük olursa daha iyi olur. Günlük kullanım için kulak içi arıyorum. Dışarıya ses vermemesi 1 numaralı önceliğim

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Oğuz Tutkun
Black Shark T9 modelini kullanıyorum yaklaşık 4-5 aydır memnunum. Mikrofonu falanda iyi. Hem pc ile hem Android cihazlarla kullanıyorum. Henüz bir problem yaşamadım. Bütçene bağlı olarak T11'de tercih edebilirsin.

İnceleme videosu:

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Utkan Bera Kabasakal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Black Shark T9 modelini kullanıyorum yaklaşık 4-5 aydır memnunum. Mikrofonu falanda iyi. Hem pc ile hem Android cihazlarla kullanıyorum. Henüz bir problem yaşamadım. Bütçene bağlı olarak T11'de tercih edebilirsin.

İnceleme videosu:

Dışarı çok ses veriyor mu veya yüzde kaç seviyesinde dışarıya belirgin bir ses vermeye başlıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Oğuz Tutkun
Dışarı çok ses veriyor mu veya yüzde kaç seviyesinde dışarıya belirgin bir ses vermeye başlıyor
hocam net bir şey söyleyemem bu konuda. ayrı ekolayzer kullanıyorum çünkü spotfiyda. eve geçince bi test yapıp yazayım buraya.

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Utkan Bera Kabasakal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamamdır çok teşekkürler şimdiden
hocam net bir şey söyleyemem bu konuda. ayrı ekolayzır kullanıyorum çünkü spotfiyda. eve geçince bi test yapıp yazayım buraya.

Başka önerisi olan varsa bakabilirim

Top Bottom