Günlük kullanım için telefon önerisi?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
13,968
Bütçe 5K civarı. Oyun vs asla oynanmayacak. Kamerası kötü olmayan pili uzun süre gidecek ve uzun yıllar sorun çıkarmayacak bir cihaz önerisi olan var mı?

M52 5G.

Android yurtiçi cihaz alacak iseniz m52 yi tavsiye ediyorum.
Android cihazlarda xiaomide yazılim çok sorunlu. Samsung daha önce geliyor. Ama tabii ki de diger markalara da bakmanızı öneririm. Opponun da güzel cihazları var ama şuan bilgim dahilinde onerebilecegim m52.

Android yurtiçi cihaz alacak iseniz m52 yi tavsiye ediyorum.
Android cihazlarda xiaomide yazılim çok sorunlu. Samsung daha önce geliyor. Ama tabii ki de diger markalara da bakmanızı öneririm. Opponun da güzel cihazları var ama şuan bilgim dahilinde onerebilecegim m52.
Evet yurtiçi ve TR garantili olacak. Apple zaten bu bütçede olmaz android olur.
Post automatically merged:

M52 teknik olarak iyi duruyor ama şuana kadar Samsung alıp ısınma ve kasma yaşamadığım cihaz olmadı. Yine öyle olur mu bilemedim iyi mi şuan samsung?

ne zamandır nasıl baya video izledimde kullanan tanıdğım yok
Yaklaşık 1 ay oldu alalı gayet memnunum ön kamera zayıf biraz arka kamera gayet net gece ışığında da başarılı işlemcisi zaten çok çok iyi snapdragon 860 gibi güçlü bir işlemci ile geliyor ram 8 GB olması çok güzel darboğaza uğramıyor pili yoğun kullanırsan 1 gün çok rahat çıkıyor orta kullanırsan 1.5 günü görüyor bu cihazı beğenmeyenleri de anlamıyorum neye göre beğenmiyorlar fiyatına göre sunduğu özellikler bence gayet iyi

Uzun yıllar gitsin diyorsan işlemcisi de iyi olmalı. Poco X3 Pro olur bence.

Samsung M52 5G.
Samsung A23.

Samsung s20fe ye gönderdiği iki güncellemeyle resmen bataryayı öldürdü. Firmaya güvenim kalmadı cidden. Güncelleme alacak bir Xiaomi ya da oppo bakılabilir.

Geri