Neler Yeni

Günlük kullanım için Tissot Saat tavsiyesi

Satashke

80+ Bronze
Arkadaşlar aşağıdaki linkteki ürünler genelde Dress Watch olarak geçiyor. Takım elbise için daha uygun deniliyor fakat ben çok beğendim aşağıdakileri. Bileğim 16 cm olduğu için özellikle 42mmden küçük saatlere bakıyorum. Sizce hangisi günlük kullanım için daha uygun olur? ( Kalbim Le Locle'dan yana. )

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Bakmadıysanız PRX serisine mutlaka bakın, son yılların en beğenilen modeli oldu.

Satashke

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bakmadıysanız PRX serisine mutlaka bakın, son yılların en beğenilen modeli oldu.
Prx Powermatic 80 düşünüyordum ilk etapta. Fakat kasası 40mm olmasına rağmen kasa kordon yapısı sebebiyle daha büyük duruyor bu yüzden eledim. Bu ay sonunda 35mm versiyonu sunulacak satışa sanırım. Onu deneyeceğim mutlaka. Aklımda olan bir model

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Hocam yanlış anlaşılmasın da, bu kadar para vermeye ne gerek var ki? aynısı çarşıda 50 milyon :D ama Le Locle'yi beğendim ben de.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Prx Powermatic 80 düşünüyordum ilk etapta. Fakat kasası 40mm olmasına rağmen kasa kordon yapısı sebebiyle daha büyük duruyor bu yüzden eledim. Bu ay sonunda 35mm versiyonu sunulacak satışa sanırım. Onu deneyeceğim mutlaka. Aklımda olan bir model
Quartz olmasını sorun etmiyorsanız Omega x Swatch işbirliğiyle yeni çıkan Moonswatch serisi var. Şu an karaborsaya düşmüş durumda. Omega'nın aya çıkan ilk saat ünvanlı meşhur Moonwatch'ının tasarım olarak neredeyse birebir aynısı. O 6.000$, bu yeni piyasaya sürülen 265$ mı ne. Swatch bayilerinin önünde kuyruklar oluştu, Sahibinden'e 15-20 bin TL'den satışa koyanlar oldu hemen. Küçük bir saat değil sanırım ama yine de bir bakarsınız.

1648639240107.png

Satashke

80+ Bronze
Quartz olmasını sorun etmiyorsanız Omega x Swatch işbirliğiyle yeni çıkan Moonswatch serisi var. Şu an karaborsaya düşmüş durumda. Omega'nın aya çıkan ilk saat ünvanlı meşhur Moonwatch'ının tasarım olarak neredeyse birebir aynısı. O 6.000$, bu yeni piyasaya sürülen 265$ mı ne. Swatch bayilerinin önünde kuyruklar oluştu, Sahibinden'e 15-20 bin TL'den satışa koyanlar oldu hemen. Küçük bir saat değil sanırım ama yine de bir bakarsınız.

Alıntıyı görüntüle

Çıktığı gün 1 Adet Mercury modelini aldım fakat çok kalitesiz ve kötü bir his veriyordu. Aldığım gün sattım :D İyi işçilik arıyorum. Almışken sağlam bir saat alıp geçeceğim açıkçası

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Çıktığı gün 1 Adet Mercury modelini aldım fakat çok kalitesiz ve kötü bir his veriyordu. Aldığım gün sattım :D İyi işçilik arıyorum. Almışken sağlam bir saat alıp geçeceğim açıkçası
Ohooo ben kimle konuşuyormuşum haberim yok :D
Bioseramic kasa tırt diyorsunuz yani. Benim de gelecekte almayı planladığım bir üründü, mağazada dokunmadan kalkışmayayım o halde (y)

Satashke

80+ Bronze
Ohooo ben kimle konuşuyormuşum haberim yok :D
Bioseramic kasa tırt diyorsunuz yani. Benim de gelecekte almayı planladığım bir üründü, mağazada dokunmadan kalkışmayayım o halde (y)
Çok dandik bir his verdi bana ne yalan söyleyeyim. Umarım bir gün orjinal versiyonu olan Omega Speedmaster Moonwatch alabilirim. İlerde oğlum olursa kesinlikle miras olarak bırakmak isteyeceğim kült bir efsane saat :)

Top Bottom