O zaman 750 ti da mantıklıGTX 1050 Ti'ı %32 besliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Beslemiyor dostum. Bu yüzden ikinci el yerine hiç kullanılmamış tercih etmeyi düşünüyoruz.
fansız almanı önermem 1 fanı olsa bile kafiİkinci el tarafında düzgün bir şey bulamadım dostum.
1500 TL civarında toplam bütçe var.
Maalesef bulamadım piyasada.
1500 TL civarında.
Beslememesi sorun değil bence. ileride işlemciyi satıp üstüne azıcık bir şey koysanız besleyecek bir işlemci alırsınız. 1050 ileriye dönük daha iyi 1030la pek bir şey yapamaz.GTX 1050 Ti'ı %32 besliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Beslemiyor dostum. Bu yüzden ikinci el yerine hiç kullanılmamış tercih etmeyi düşünüyoruz.
Yurtdışı değil kiSatıcı Amazon değil dostum.
satıcı kısmına bak. yorumları oku. pek iç açıcı değil. yakala ?Yurtdışı değil ki
Bak arkadaş satıyormuş anlaşın güzel fiyata.Gtx 750 ti sistem satıyorum 3 bine yanında Philips monitörlü 6 aydır satılmıyor valla
Bulunduğum bölgede maalesef yok..Rx550 alın geçin derim güzel sıfıra yakın modelleri var sahibindende. 1030dan da iyidir.
Yorumları hiç güzel değil ama.Yurtdışı değil ki
Şu an hemen almayacağız zaten. Sadece böyle bir karar verdik.Inventusta GDDR5 1030 fanlı 1300'e görmüştüm 1 hafta önce. belki yine düşer. ara ara bakabilirsin.
Yani zaten kartın amacı belli. Beklentiyi buna göre tutmak gerekiyor.Bende fansızı var gayet iyi çalışıyor performansı da iyi. Zaten bunlarda önemli olan muhteşem bir şey beklememendir.