Neler Yeni

Gürcistan gümrükten türkiyeye ürün sokmak

ŞeerefK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Şeref Kiraz
arkadaşlar merhaba bir kaç güne arkadaşla gürcistana gidicez oradan laptop almak istiyorum bunu gümrükten nasıl gecireceğiz bu kodu hakkında bilgisi olan yardım edebilir mi acaba teşekkürler

Hurly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Kerem Yıldız
Abi koy çantaya getir nedir yani.

Hurly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Kerem Yıldız
Tek laptop olduğu sürece sanmıyorum ki sorun olsun. Kişisel bilgisayarınmis gibi çıkartabilirsin bence. Kutusuyla falan değil de notebook çantasına falan koyup.

halitxct

80+ Silver
arkadaşlar merhaba bir kaç güne arkadaşla gürcistana gidicez oradan laptop almak istiyorum bunu gümrükten nasıl gecireceğiz bu kodu hakkında bilgisi olan yardım edebilir mi acaba teşekkürler
Bilen biri bakar birazdan arkadaş biraz normal şeymiş gibi yazmış güldürdü sabah sabah 😅

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732
Öyle ama koy fatura garanti belgesini olmazsa koy yine kıyafet içine falan
kutuyu at koy notebook çantasına getir

cankoc

80+
Telefon aldım kişel telefonum gibi cebinde soktum. Lakin telefonu kontrol ediyorlar eskiden kullanılmışmı yoksa sıfırmı diye . Bunun içinde yapmanız gereken şey iPhone ise icould verilerinizi aktarırsanız galerinizdeki fotoğraflar tarih olarak görünüyor android ise tam bilmiyom ismini onlarında bulut kayıt şeydi var oradan verileri yükleyin aynı şekil galerinizde fotoğraflarınız yüklenip tarih olarak görünür onu göstermeniz yeterliii 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,550
Üyeler
161,087
Son üye
vergi ver köle
Top Bottom