Gurcistanda yasanır mı?

Reaksiyon skoru
5
Yakın zamanda babam iş sebebi ile gurcistana tasındı bende gitmeyi dusunuyorum. Sizce gidilir, yaşanılır mı? Turkiyede bazı yasadıgım olumsuz olaylar sonucu hıcbır sosyal hayatım yok, bir tane arkadasım bile yok. Degisiklik istediğimi goz onune alaraktan, sizce mantıklı mı?

Yakın zamanda babam iş sebebi ile gurcistana tasındı bende gitmeyi dusunuyorum. Sizce gidilir, yaşanılır mı? Turkiyede bazı yasadıgım olumsuz olaylar sonucu hıcbır sosyal hayatım yok, bir tane arkadasım bile yok. Degisiklik istediğimi goz onune alaraktan, sizce mantıklı mı?

Türkiye'de arkadaşının sana hiç bir faydası olmayacak. Git babanla beraber çalış.

@Kolistirva nın konusuna göz at derim

İş varsa git ama çok fazla bir şey bekleme. Gürcistanda başına iş gelirse geçmiş olsun, Gürcistanda bir sorun yaşarsan geçmiş olsun.
Gürcülerle arkadaşlık edebileceğini sana düşündüren nedir? Bunlar slavların 3. sınıf insanları bak 2. sınıf dahi demiyorum. Genel itibariyle soğuk insanlardır, kolay kolay iş ilişkisi hariç ilişki kuramazsın.
Türkiyede arkadaş edinemeyen yurtdışında asla arkadaş edinemez. Bunu sana bir ağabeyin olarak diyeyim, hele de soğuk, seni ötekileştiren düşman gören insanlarla asla.

Gürcüler Türkleri gelip gürcistanı bozan kişiler olarak görüyorlar. Yazdığım yanlış anlaşılmasın saki Türkler gitti Gürcü kadınlarını ********* ettiler, sanki Türkler gidip Gürcülere Rusyaya saldırın da 2 saat içidne insandan fazla tank gezsin sokaklarda dedi, Sanki Türkler Kumarhane+Bar ve her türlü ************** geçit verdi.
Türkler Gürcistanı 20 yıldır kalkındırmıştır, deli gibi döviz akıtmıştır. Türkler eğer 20 yıldır gürcistana gitmese ve kimlikle geçiş olmasaydı bugün gürcistan 10 sene daha geride olurdu.

Neyse iş noktası hariç Gürcistana gitmeyin kardeşim. Sen orada iş yapıp bu ülkeye döviz getireceksen git.

Milli macta ardaya laf ediyorlardi yaşanmaz

sosyal hayat beklentı amacıyla gıtmeyı dusunmuyorum zaten, degısıklık olmasını istiyorum hayatımda. Az cok arastırdım ne kadar dogru bılmıyorum ama ekonımı daha rahat sanırım. En azından 2-3 ay denenılebılır bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,231
Üyeler
188,903
Son üye
Tense Bear
Geri