Güvenilir crack oyun siteleri

pEmirq

80+
Reaksiyon skoru
10
Selam arkadaşlar
PC için Red Dead Redemption 2 indirmek istiyorum ama güvenilir bir site bulamıyorum. İnternette çok fazla seçenek var ama çoğu ya sahte ya da virüs içeriyor gibi duruyor. Daha önce bu oyunu sorunsuz bir şekilde indirip oynamış olan varsa, hangi siteyi kullandığını yazabilir mi? Gerçekten temiz, çalıştığına emin olduğunuz bir kaynak arıyorum.

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar
PC için Red Dead Redemption 2 indirmek istiyorum ama güvenilir bir site bulamıyorum. İnternette çok fazla seçenek var ama çoğu ya sahte ya da virüs içeriyor gibi duruyor. Daha önce bu oyunu sorunsuz bir şekilde indirip oynamış olan varsa, hangi siteyi kullandığını yazabilir mi? Gerçekten temiz, çalıştığına emin olduğunuz bir kaynak arıyorum. Benim tek bildiğim site APKPure ama ona da tam olarak güvenemiyorum.
Rdr 2 pc oyunu. Girlfit vardı sanırım.

android oyun club

APK vs RDR 2. anlıyorum

Hocam kusura bakmayın ya en açıklayıcı öyle anlatabilirdim yani .exe gibi düşünün üstte yazdım zaten düzeltiyim konuyu
korsana destek verilmediği için buraya yazmamız uyarı sebebi. önceden "oyunindirr.club" yazdığım için uyarı almıştım xd bana göre en güvenlisi yine bu ama başka sitelerden alıyor bu da. Crack'in hiçbiri güvenli değil, ben bilgisayarım çöp diye ve 20 lira üst5ü para veremeyeceğim için istemeyererte olsa oynuyorum. siz yapmayın

Sağolun hocam ben fitgirl ve dodi buldum ama emin olamadım güvenliğinden araştırdım forumlarda net bi cevap verildiğini görmedim sizce güvenli mi sizin öneriniz hangisi?
O ilk yazdığın bu işi yapan en güvenilir sitelerden biri zaten, 13-14 yıldır bu işteler ve yeterince bağış + reklamla bi dünya para kazandıklarıı için öyle malware koyiyim falan gibi şeylere bulaşmazlar. O işi bi kere yapsalar bütün itibarları gider ve kimse bakmaz yüzlerine bi daha, para akışı durur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,928
Üyeler
183,920
Son üye
cagrihazar
Geri