Neler Yeni

Güvenilir Olmayan Siteler

Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Bruce
Şimdi Boss Bilişim ile ilgili bir konu gördüm ve bu konuyu açmak istedim. Güvenilir olmayan sitelerden bahsetmeye çalışacağım biraz :D

1-Boss Bilişim

Alınan bir ürünü parayı hesabınızdan çekmelerine rağmen göndermiyorlar. Eğer çok zorlanırsa bir ihtimal parayı geri verme ihtimalleri var. Ama kesinlikle alışveriş yapılası bir site değil.

2-Nanokatolog

Önceden beğendiğiniz bir ürünü yurt dışından ucuza getirtmek için alışveriş yapılan bir siteydi. Ama artık hakkında çok fazla şikayet var. Sadece attığınız bir maile veya mesaja cevap verme süreleri 1 yılı geçiyor. Paranızın iade edilmesi neredeyse imkansız. Buradan da alışveriş yapılmasını kesinlikle önermiyorum.

3-İstanbul Bilişim

Çok önceden buradan bir telefon almıştık. O zaman sorunsuz gelmişti. Ama İstanbul Bilişim'in battığı ve siparişleri gönderemediği hakkında çok konuşulduğu için buradan da kesinlikle alışveriş yapılmasını önermiyorum.

Bunlar en köklü , en sahtekar olan sitelerdi. Bunlar dışında N11 , gittigidiyor gibi yerlerden alışveriş yaparken satıcının puanına , kargo firmasının puanına bakarak alışverişinizi yapmanıza dikkat etmelisiniz. Faydalı olmuştur umarım :D

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
Top Bottom