Hocam orda çok pahalı trendyolda 40tllik keyler var onlar olmaz mı acaba ?ben windows 11 keyi sağlam lisans sitesinden almıştım. oraya bakabilirsiniz.
Ben 2020 de 3 TL'ye win 10 almıştım o şekilde görünen tarafta bir sıkıntı yaşamadımHocam orda çok pahalı trendyolda 40tllik keyler var onlar olmaz mı acaba ?
Trendyoldan 40tlye 11pro key aldım 2 ay önce. Kod anında geldi sıkıntı çıkmadı. Fazla para vermene gerek yok benceHocam orda çok pahalı trendyolda 40tllik keyler var onlar olmaz mı acaba ?
CMD istemiyorsa yapıcak hiç bir şey yok regedit dicem aynı mantıkMerhabalar bir laptoba win 11 kurdum sahibide cmd üzerinden etkinleştirmemi istemiyor oem key satın alıcam nereden alabilirim güvenli bir şekilde ?
atarım sana, para vermene gerek yok.Merhabalar bir laptoba win 11 kurdum sahibide cmd üzerinden etkinleştirmemi istemiyor oem key satın alıcam nereden alabilirim güvenli bir şekilde ?
hiç biri orijinal değil hepsi crack. 6600 liralık şeyi kim 40 liraya verir?Ben olsam Trendyol'daki mağazalardan alırdım. Zaten güvencesi Trendyol oluyor otomatikman.
Olursa güzel olur hocam Trendyol satıcılardan birinden aldım ama satıcının puanı çok düşükmüş geç fark ettim adamın teslim etmesini bekliyom etmicek gibi bu gidişleatarım sana, para vermene gerek yok.
Onlarca key var home retail, satıcıların bile bunları sattıgını gördük..
Ozelden atıyorumOlursa güzel olur hocam Trendyol satıcılardan birinden aldım ama satıcının puanı çok düşükmüş geç fark ettim adamın teslim etmesini bekliyom etmicek gibi bu gidişle