retail aldım ama ikisi arasında fark yokretail miydi oem mi?
ne arkları var ?arada oldukça fark var
Yeni cihaza geçtiğinde kullanabiliyorsun oem keyler anakarta yazılır başka cihazda kullanamazsın ve microsoft desteği yok ayrıca diyelim ki windows 11 çıktı oem key çöp olur yeni windows 11 oem key alman gerekir ama retaili yükseltebilirsin microsoftun sitesinden aldığın keyler retaildirne arkları var ?
Retail ler de bundan dolayı pahalı ozaman yapacak başkla bir şey yok 1 k vereceksinYeni cihaza geçtiğinde kullanabiliyorsun oem keyler anakarta yazılır başka cihazda kullanamazsın ve microsoft desteği yok ayrıca diyelim ki windows 11 çıktı oem key çöp olur yeni windows 11 oem key alman gerekir ama retaili yükseltebilirsin microsoftun sitesinden aldığın keyler retaildir
15 lira için niye bu kadar özellik arıyorsun üstadYeni cihaza geçtiğinde kullanabiliyorsun oem keyler anakarta yazılır başka cihazda kullanamazsın ve microsoft desteği yok ayrıca diyelim ki windows 11 çıktı oem key çöp olur yeni windows 11 oem key alman gerekir ama retaili yükseltebilirsin microsoftun sitesinden aldığın keyler retaildir
15 lira için aramıyorum aradaki farkı söyledim arkadaşa15 lira için niye bu kadar özellik arıyorsun üstad
Dediklerin olursa bir 15 daha ver
bana home lazım ya o satıcıda home retail yokBuyur dostum Retail key 33tl. Ben buradan almıştım aylardır sorunsuz kullanıyorum.
İşletim Sistemleri Ürünleri Fiyatları - Lazımbana
İşletim Sistemleri ürünleri en ucuz fiyatlarla Lazimbana.com'da, İşletim Sistemleri ürünlerinin kampanyalarını görmek satın almak için hemen tıklayın!www.lazimbana.com
OEM istersen de 6tl'ye bunu alabilirsin.
![]()
Windows 10 Pro Lisans Anahtarı - Lazımbana'da
Windows 10 Pro Lisans Anahtarı en ucuz fiyatlarla Lazımbana.com'da, Bu ürünü farklı ödeme seçenekleri ile güvenle satın almak için hemen tıklayın!www.lazimbana.com