GÜVENİLİR WINDOWS 10 RETAIL KEY ?

urcnn0

80+
Reaksiyon skoru
66
Doğru düzgün bir retail key satıcısı bulamadım deneyimlediğiniz site var mıdır?

gitti gidiyordan 15 tl ye aldım

ne arkları var ?
Yeni cihaza geçtiğinde kullanabiliyorsun oem keyler anakarta yazılır başka cihazda kullanamazsın ve microsoft desteği yok ayrıca diyelim ki windows 11 çıktı oem key çöp olur yeni windows 11 oem key alman gerekir ama retaili yükseltebilirsin microsoftun sitesinden aldığın keyler retaildir

Yeni cihaza geçtiğinde kullanabiliyorsun oem keyler anakarta yazılır başka cihazda kullanamazsın ve microsoft desteği yok ayrıca diyelim ki windows 11 çıktı oem key çöp olur yeni windows 11 oem key alman gerekir ama retaili yükseltebilirsin microsoftun sitesinden aldığın keyler retaildir
Retail ler de bundan dolayı pahalı ozaman yapacak başkla bir şey yok 1 k vereceksin

15 lira için niye bu kadar özellik arıyorsun üstad
Dediklerin olursa bir 15 daha ver

Buyur dostum Retail key 33tl. Ben buradan almıştım aylardır sorunsuz kullanıyorum.

OEM istersen de 6tl'ye bunu alabilirsin.

15 lira için niye bu kadar özellik arıyorsun üstad
Dediklerin olursa bir 15 daha ver
15 lira için aramıyorum aradaki farkı söyledim arkadaşa :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buyur dostum Retail key 33tl. Ben buradan almıştım aylardır sorunsuz kullanıyorum.

OEM istersen de 6tl'ye bunu alabilirsin.

bana home lazım ya o satıcıda home retail yok

google windows10 key gittigidiyor yaz ilk çıkanı al ben aldım problem yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,417
Üyeler
188,420
Son üye
kjw37
Geri