Güvenilir windows key site önerisi

Tabi sorun olmaz. Sonuçta sadece bilgileri alıyorlar.

Evet

Hocam o kodlar ile sunucuyu değiştiriyorsun yoksa key nasıl işe yarasın? Windows da senden veri toplar onu sunucuya gönderir. Burada Microsoft sunucusu yerine tanımladığın sunucuya gidiyor. Düşünse babasının hayrı için mi bedava Windows etkinleştirme sistemi yaptılar?
nE?

Sunucu değiştirmiyorsun. Windows'un sunucusuna bağlanıyorsun. Key girerkende Windows'un sunucuna bağlanıyor.

Ve benim neden bilgim çalınmadı?
Önemli dosyam var o kadar.

nE?

Sunucu değiştirmiyorsun. Windows'un sunucusuna bağlanıyorsun. Key girerkende Windows'un sunucuna bağlanıyor.

Ve benim neden bilgim çalınmadı?
Önemli dosyam var o kadar.
Bilgisayardaki her şey gitmiyor. Sen bildğin gibi yap görürüz ileride. Babasının hayrına yapmadılar sonuçta.

Bilgisayardaki her şey gitmiyor. Sen bildğin gibi yap görürüz ileride. Babasının hayrına yapmadılar sonuçta.
Emirhan,
CMD ile bağlanıyor zaten normal etkinleştirirkende. Arka planda CMD açılıyor.
Sonra aynı işlemler ile satın aldığın key'i etkinleştiriyor.

Tabi sorun olmaz. Sonuçta sadece bilgileri alıyorlar.

Evet

Hocam o kodlar ile sunucuyu değiştiriyorsun yoksa key nasıl işe yarasın? Windows da senden veri toplar onu sunucuya gönderir. Burada Microsoft sunucusu yerine tanımladığın sunucuya gidiyor. Düşünse babasının hayrı için mi bedava Windows etkinleştirme sistemi yaptılar?
Tamam dostum her şeyim çalındı

Bu arada,

Ayarlar üzerinden de etkinleştirebiliyorsun girersen o keyleri.
Denedim az önce.

Cmd ile yapılıyorsa bedava, neden keyler var ozaman hocam, ne anlamı kalıyor keylerin microsoft buna bir çözüm geliştirmiyormu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kafam karıştı hocam almalımıyım almamalımıyım

Cmd ile yapılıyorsa bedava, neden keyler var ozaman hocam, ne anlamı kalıyor keylerin microsoft buna bir çözüm geliştirmiyormu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kafam karıştı hocam almalımıyım almamalımıyım
Mantığını yürüt seç birini.

Düzgün bir anahtar almanız daha sağlıklı olur. Zira belirli programlarla etkinleştirince (KMSpico gibi) diskinizi fazlaca sömürüyor. Komutla etkinleştirince ise ağınız "Zombi Ağ"a dönüşebiliyor ve güvenlik olarak ise anahtar alıp girmenizden daha az sağlıklıdır.
İkisi de yasak değil fakat ikisi de geçerli.

Düzgün bir anahtar almanız daha sağlıklı olur. Zira belirli programlarla etkinleştirince (KMSpico gibi) diskinizi fazlaca sömürüyor. Komutla etkinleştirince ise ağınız "Zombi Ağ"a dönüşebiliyor ve güvenlik olarak ise anahtar alıp girmenizden daha az sağlıklıdır.
İkisi de yasak değil fakat ikisi de geçerli.
Lazımbana dan 2.75 e key var onu alacağım ama bende win10 home var pro key i alıcam ne yapmam lazım

Lazımbana dan 2.75 e key var onu alacağım ama bende win10 home var pro key i alıcam ne yapmam lazım
Home keyi almalısınız Pro keyi değil ya da sürümünüzü Proya yükseltmelisiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,388
Üyeler
188,097
Son üye
11thezoom11
Geri