- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 9,688
Ne bekliyorsun? İyi koruyan antivirüs paralı olur pahalı olur.fakat paralı bu
Ne bekliyorsun? İyi koruyan antivirüs paralı olur pahalı olur.fakat paralı bu
bu nasıl peki ? yine gerçekten iyi midir? benim işimi görürmüÜcretsiz mi arıyordunuz?
Kaspersky Free'ye bakabilirsiniz.
Tüm Cihazlar için Ücretsiz Antivirüs Yazılımı | Kaspersky
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.www.kaspersky.com.tr
Ücretsiz sürümü de gayet iyi ancak güvenlik duvarı yok. Bu da internet koruması olmadığı anlamına geliyor fakat tamamen yok demek değil, yanlış hatırlamıyorsam Kaspersky Protection tarayıcı eklentisiyle geliyordu.bu nasıl peki ? yine gerçekten iyi midir? benim işimi görürmü
reyiz peki paralı olarak en iyi antivirüsü önerirmisin paralı alıcam büyük ihtimal internet koruması güvenlik duvarı vb. her şey olsunÜcretsiz sürümü de gayet iyi ancak güvenlik duvarı yok. Bu da internet koruması olmadığı anlamına geliyor fakat tamamen yok demek değil, yanlış hatırlamıyorsam Kaspersky Protection tarayıcı eklentisiyle geliyordu.
Kaspersky Internet Security yeterli olacaktır. Önceki sayfada bağlantısını paylaştım.reyiz peki paralı olarak en iyi antivirüsü önerirmisin paralı alıcam büyük ihtimal internet koruması güvenlik duvarı vb. her şey olsun
donanimarsivi.com