Neler Yeni

Güzel F/P %60 Klavye Tavsiyesi

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
K568e hyperx puddingler akar mı ya keyfi

vettunivezzeytuni

80+ Bronze
Ben k568r blue switch kullanıyorum. Şüphe etmiştim blue switchten dolayı fakat forumda birşeyler yazarken çok eğleniyorum. Ben alırken red switch Türkiye'de yoktu. Kalite olarak bilmem fakat MK25'in görünümü çok hoşuma gitti.
hocam blue switchten herkes nefret etmiş başta blue Switch düşünüyordum ama herkes kötü anlatmış yok sesi fazla kulaklıktan duyuyorum falan o kadar abartıldığı gibi mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam MK25 in beyaz olması çok iyi. Bir araştırın eğer kalite ise onu alırdım ben. Fiyatı da ucuzmuş.
hocam mk25 in siyah modelide var beyazıda var ama dediğiniz gibi beyazı harika. 1 gün vaktim var 1 gün içinde almam lazım ya bu ya redragon zor bir karar

K568e hyperx puddingler akar mı ya keyfi
nasıl hocam?

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
hocam blue switchten herkes nefret etmiş başta blue Switch düşünüyordum ama herkes kötü anlatmış yok sesi fazla kulaklıktan duyuyorum falan o kadar abartıldığı gibi mi?
Kulaklık ile oyun oynarken duyulmuyor. Kafamı da şişirmedi. Dediğim gibi yazı yazmaktan zevk alıyorum klavye ile. Ama tabi ki kişiden kişiye değişir. O yüzden kendiniz tercih yapın. Online oyun oynuyorsanız Red switch alın. Bundan önce membran klavyem vardı. Onun ile Platin iken şuan Gold ranktayım. Artık blue switchin basımından dolayı mıdır bilmiyorum.

vettunivezzeytuni

80+ Bronze
Kulaklık ile oyun oynarken duyulmuyor. Kafamı da şişirmedi. Dediğim gibi yazı yazmaktan zevk alıyorum klavye ile. Ama tabi ki kişiden kişiye değişir. O yüzden kendiniz tercih yapın.
bende klavye ile yazı yazmaktan zevk alanlardanım galiba ama mk25te k568te red Switch 😀

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin

hocam mk25 in siyah modelide var beyazıda var ama dediğiniz gibi beyazı harika. 1 gün vaktim var 1 gün içinde almam lazım ya bu ya redragon zor bir karar

nasıl hocam?
K568R var bende. HyperX pudding keycapler güzel durur mu acaba

vettunivezzeytuni

80+ Bronze

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
bende klavye ile yazı yazmaktan zevk alanlardanım galiba ama mk25te k568te red Switch 😀
Hocam dediğim gibi üstte eğer oyunlarda rank kasıyorsanız red tercih edin. Emin olmamak ile birlikte membrandan blue switche geçince rank düştüm.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül

nasıl hocam?
her mekanik klavye seslidir blue switch daha sesli ama rahatsız etmiyor beni hatta hoşuma gidiyo. basış hisleri red switchten daha güzel sesli olmasınıda ben seviyorum.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin

vettunivezzeytuni

80+ Bronze
Hocam dediğim gibi üstte eğer oyunlarda rank kasıyorsanız red tercih edin. Emin olmamak ile birlikte membrandan blue switche geçince rank düştüm.
valoda yüceliğe kasıyorum şuan membrandan geçiş yapıcam dediğiniz gibiyse red alayım

R mı yazmışım farketmedim.
Bu model var bende RGB olan
hocam biraz anlatır mısınız modeli nasıldır sesleri tokluğu tepki süresi rgbsi falan

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
valoda yüceliğe kasıyorum şuan membrandan geçiş yapıcam dediğiniz gibiyse red alayım

hocam biraz anlatır mısınız modeli nasıldır sesleri tokluğu tepki süresi rgbsi falan
Hocam benim S tuşunda rahatsız edici bir yay sesi var. Membrane klavyeden geçiş yaptım tepki süresi olarak daha hızlı olduğunu düşünüyorum. Ağırlığı gayet güzel. Boyut olarakta ne çok küçük ne çok büyük. RGB seviyesi tatmin edici

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,822
Üyeler
167,724
Son üye
ahmetgfrg
Top Bottom