Emir3162
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 759
vay ***kendinemuzisyende bundan vardı![]()
vay ***kendinemuzisyende bundan vardı![]()
kendinemuzisyende bundan vardı![]()
yani tavsiye etmem şu yüzden resimlerdeki gibi bir sistemin olsa tamam ama bu arkadaşta öyle bir sistem olduğunu sanmıyorumyorumlarda 5 yıldız olmuş reis onlardamı şakacı![]()
yani tavsiye etmem şu yüzden resimlerdeki gibi bir sistemin olsa tamam ama bu arkadaşta öyle bir sistem olduğunu sanmıyorum
Arkadaşlar bana görüntüsü güzel hava akışı da iyi olan kasa önerir misiniz RGB fanları olması önemli
Evet bencede iyi olurBir sormak gerek komşuya bütçe nedir diye ne var sende diye dur hemen tıklatıyım kapasını
Post automatically merged:
Bütçe nedir ?
warcry süper bro bende v200rgb var bunu satıp warcry alacağımArkadaşlar bana görüntüsü güzel hava akışı da iyi olan kasa önerir misiniz RGB fanları olması önemli
warcry süper bro bende v200rgb var bunu satıp warcry alacağım
knk v200 deki orjin fanları alip çinden 120 tl ye 3 fan alip takicam sonra warcyin içinde koy üf be bro bide kontrolcu var tt nin üff yaEfso bro ver fanları ver rüzgarı![]()
F/p olarak delta rgbArkadaşlar bana görüntüsü güzel hava akışı da iyi olan kasa önerir misiniz RGB fanları olması önemli
Siri cevaplıyor;![]()
Corsair Obsidian 1000D Super Tower Bilgisayar Kasası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Corsair Obsidian 1000D Super Tower Bilgisayar Kasası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Güzele benziyor![]()