detroit oynamak istiyorum ama ilk cıktıgı sene bilgisayarım yeterli değil diye tüm hikayesiyle beraber videolarını izlemiştim oyüzden oynarsam sarmaz diye düşünüyorumDetroit kesinlikle
SomaArkadaşlar merhaba sizden ricam bana güzel hikayeli ve saran bir oyun önerebilir misiniz. Ağır veya hızlı olması önemli değil böyle boş vakitlerimde oynayabileceğim bir oyun istiyorum. Mümkünse yeni oyunlardan ve böyle aşırı popüler olmayan oyunlar istiyorum (rdr gibi cünkü zaten oynamısımdır). Teşekkürler
Not: Sevdiğiniz coop bir oyun varsa onu da yazabilirsiniz
Oyunu oynamadan bende izlemiştim ancak oynamakla izlemek arasında çok fark var eminim saracaktir hikaye türünde en iyi oyundetroit oynamak istiyorum ama ilk cıktıgı sene bilgisayarım yeterli değil diye tüm hikayesiyle beraber videolarını izlemiştim oyüzden oynarsam sarmaz diye düşünüyorum
2sini de ekledim teşekkür ederimQuantum Break ve Death Stranding.
sondaki oyun hariç hepsini ekledim hepsi baya iyi duruyoSoma
Martha is Dead
Inside
Singularity
Road 96Arkadaşlar merhaba sizden ricam bana güzel hikayeli ve saran bir oyun önerebilir misiniz. Ağır veya hızlı olması önemli değil böyle boş vakitlerimde oynayabileceğim bir oyun istiyorum. Mümkünse yeni oyunlardan ve böyle aşırı popüler olmayan oyunlar istiyorum (rdr gibi cünkü zaten oynamısımdır). Teşekkürler
Not: Sevdiğiniz coop bir oyun varsa onu da yazabilirsiniz
sondaki oyuna remeake çıksa harika olur aslında2sini de ekledim teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:
sondaki oyun hariç hepsini ekledim hepsi baya iyi duruyo