Güzel online oyun önerisi

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
istersen ismini ver oynayalım knk
Yok ben tek takılıyorum
Ucube olarak vs vs nitelendiriliyorum
1000006323.jpg

EAHARD#8431 ATARİZ

Sence ben sen miyim hile neden alıyım
Millet kafasını dağıtmak için giriyor
Milletin kursağında bırakıyor........
(Noktaları hayal gücünle doldur)
bende rank kasmaya giriyorum ama kafa dağıtmaya gelenler ve toxicler yüzüden oyun kaybetmek istemiyorum dostum

vs bekliyorum valorant
Ben senden iyiyim diye bir iddia da bulunmadım? Madem çok iyisin kur ekibini öyle oyna, bu oyun rastgele ekiplerle oynanacak bir oyun değil.
Gerçi rank kasmak için uğraşılacak bir oyun da değil.

Ben senden iyiyim diye bir iddia da bulunmadım? Madem çok iyisin kur ekibini öyle oyna, bu oyun rastgele ekiplerle oynanacak bir oyun değil.
Gerçi rank kasmak için uğraşılacak bir oyun da değil.
5 kişi giriyorum bu seferde karşıya kız boostlamaya mı giren dersin hile mi dersin smurf mü dersin hepsi var.

5 kişi giriyorum bu seferde karşıya kız boostlamaya mı giren dersin hile mi dersin smurf mü dersin hepsi var.
Valorant bu zaten ya olduğu gibi kabulleneceksin ya da siliceksin. Dediğim gibi rank kasmak için uğraşılacak bir oyun değil.

Sadece sana özel değil ki bu herkes bunlarla karşılaşarak istediği ranklara çıkabiliyor. Kaldı ki 30 vurduğun maçı kaybediyorsan hile ne işine yarayacak 50 falan mı vuracaksın anlamadım. Vurursan da göze batmayıp ban yememe ihtimalin yok.

Valorant bu zaten ya olduğu gibi kabulleneceksin ya da siliceksin. Dediğim gibi rank kasmak için uğraşılacak bir oyun değil.
şans oyunu reis gold eloda toxic ve bot olmasının sebebi çok basit herkesin ulaşabileceği bir seviyede oyuna yeni başlayan biri 5 maç atsa zaten otomatik silvere atıyor 1-2 el daha kazansa gold oluyor ve haliyle deneyimsiz oyuncular ve toxicler iyi oyuncuları aşağı kademeye çekiyor eğer şansına iyi takım gelirse ve karşıya kötü gelirse de sen kazanıyorsun.

tekrar delirip hile acmayacaksaniz eger battlefield 1 ve marvel rivalsi onerebilirim

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,378
Üyeler
174,139
Son üye
yunus09
Geri