Öneri Güzel Tycoon oyun önerir misiniz?

Nasparus

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,691
Güzel tycoon oyun önerir misiniz?. Şirket yönetme filan olursa güzel olur. Game dev tycoon gibi oyun yapmalı oyunlar önermeyin hepsini oynadım.

Güzel tycoon oyun önerir misiniz?. Şirket yönetme filan olursa güzel olur. Game dev tycoon gibi oyun yapmalı oyunlar önermeyin hepsini oynadım.
Robloxta o tarz çok fazla oyun var. bakmanı öneririm

Kanka hepsi birbirinin aynısnın farklısı yani

kanka diyeceğimi bilmezdim ama bu oyunlar bakımından roblox derim çünkü her türlü trycoon var içinde ve beleş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

satışfactory olabilir

Yok öyle oyunlardan bahsetmiyorum. Robloxdakiler para biriktirip satın almak dan ibaret başka bir şey yapmıyorsun sadece bekliyorsun. Çok sıkıcı.
cities skylines dışında önerebileceğim pekte bi oyun yok :D

kanka diyeceğimi bilmezdim ama bu oyunlar bakımından roblox derim çünkü her türlü trycoon var içinde ve beleş
Hocam robloxda bir sürü tycoon oynadım hepsi aynı. İlk dropper alıyoruz bekliyoruz ve 2. dropperı alıyoruz sonra bekleyip 3. dropperı alıyoruz böyle sonsuza kadar gidiyor ve bu hiç eğelenceli değil.

RollerCoaster Tycoon World olabilir.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Ciri
Güzel tycoon oyun önerir misiniz?. Şirket yönetme filan olursa güzel olur. Game dev tycoon gibi oyun yapmalı oyunlar önermeyin hepsini oynadım
Abi(!) kesinlikle roblox öneririm ben çok oynuyoruuum Cook güzell(!!!)

Bu arada o karta o işlemci çok fazla 3100 daha iyi olur. Abartmaya gerek yok.
B550 anakarta 3100 takmak anlamsız, 5600X alarak ileride 3070 e yükseltebilir.
GameDev Tycoon güzel oynayabilirsin.

B550 anakarta 3100 takmak anlamsız, 5600X alarak ileride 3070 e yükseltebilir.
GameDev Tycoon güzel oynayabilirsin.
B550 almasına gerek yok 5500xt almış B450 alsa da olur abartmaya gerek yok.
GameDev Tycoon oynadığımı söylemiştim yukarıda.

Geri