Robloxta o tarz çok fazla oyun var. bakmanı öneririmGüzel tycoon oyun önerir misiniz?. Şirket yönetme filan olursa güzel olur. Game dev tycoon gibi oyun yapmalı oyunlar önermeyin hepsini oynadım.
Yok öyle oyunlardan bahsetmiyorum. Robloxdakiler para biriktirip satın almak dan ibaret başka bir şey yapmıyorsun sadece bekliyorsun. Çok sıkıcı.Robloxta o tarz çok fazla oyun var. bakmanı öneririm
kanka diyeceğimi bilmezdim ama bu oyunlar bakımından roblox derim çünkü her türlü trycoon var içinde ve beleşGüzel tycoon oyun önerir misiniz?. Şirket yönetme filan olursa güzel olur. Game dev tycoon gibi oyun yapmalı oyunlar önermeyin hepsini oynadım.
satışfactory olabilirGüzel tycoon oyun önerir misiniz?. Şirket yönetme filan olursa güzel olur. Game dev tycoon gibi oyun yapmalı oyunlar önermeyin hepsini oynadım.
cities skylines dışında önerebileceğim pekte bi oyun yokYok öyle oyunlardan bahsetmiyorum. Robloxdakiler para biriktirip satın almak dan ibaret başka bir şey yapmıyorsun sadece bekliyorsun. Çok sıkıcı.
Hocam robloxda bir sürü tycoon oynadım hepsi aynı. İlk dropper alıyoruz bekliyoruz ve 2. dropperı alıyoruz sonra bekleyip 3. dropperı alıyoruz böyle sonsuza kadar gidiyor ve bu hiç eğelenceli değil.kanka diyeceğimi bilmezdim ama bu oyunlar bakımından roblox derim çünkü her türlü trycoon var içinde ve beleş
Abi(!) kesinlikle roblox öneririm ben çok oynuyoruuum Cook güzell(!!!)Güzel tycoon oyun önerir misiniz?. Şirket yönetme filan olursa güzel olur. Game dev tycoon gibi oyun yapmalı oyunlar önermeyin hepsini oynadım
B550 anakarta 3100 takmak anlamsız, 5600X alarak ileride 3070 e yükseltebilir.Bu arada o karta o işlemci çok fazla 3100 daha iyi olur. Abartmaya gerek yok.
B550 almasına gerek yok 5500xt almış B450 alsa da olur abartmaya gerek yok.B550 anakarta 3100 takmak anlamsız, 5600X alarak ileride 3070 e yükseltebilir.
GameDev Tycoon güzel oynayabilirsin.