freygasm
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,527
Aliexpresste vardı hocam bende ilk indirim gözükmüyor şuan siz baksanız daha sağlıklı olur.Link atabilir misiniz
Aliexpresste vardı hocam bende ilk indirim gözükmüyor şuan siz baksanız daha sağlıklı olur.Link atabilir misiniz
Aliexpresste vardı hocam bende ilk indirim gözükmüyor şuan siz baksanız daha sağlıklı olur.
Normalde 620ye geliyordu ilk sipariş indirimi vs ile ama ben de anlamadım, size önerdiğimde o fiyattaydı. Bir kaç güne kış indirimi varmış bekleyebilirsiniz veya yeni hesap açıp farklı telefondan fiyatı kontrol edebilirsiniz.hocam 840 a geliyor çok pahalı ya![]()
Gateron G Pro V3 3.0 Pro V2 2.0 anahtarı 3pin RGB lineer dokunsal beyaz sarı kırmızı gümüş kahverengi mekanik klavye için ön Lubed - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comwww.aliexpress.com
bekleyeceğim hocam teşekkürler. bu arada whatgeek supporta çeviriden bir şeyler yazdım umarım anlarlarNormalde 620ye geliyordu ilk sipariş indirimi vs ile ama ben de anlamadım, size önerdiğimde o fiyattaydı. Bir kaç güne kış indirimi varmış bekleyebilirsiniz veya yeni hesap açıp farklı telefondan fiyatı kontrol edebilirsiniz.
bekleyeceğim hocam teşekkürler. bu arada whatgeek supporta çeviriden bir şeyler yazdım umarım anlarlar
Alıntıyı görüntüle
Bugün bir arkadaşa gelen mail. EK vergi hakkında sıkıntınız olmasın. Switchler sahibindende de var ayrıca uyguna switch satan çok insan vardı beklemek istemem derseniz.
Bir kaç mail daha atıp yaptırabilirsin, attıgım ssteki arkadaşa da başta böyle dediler sonradan okeylediler.
Alıntıyı görüntüle
Bugün bir arkadaşa gelen mail. EK vergi hakkında sıkıntınız olmasın. Switchler sahibindende de var ayrıca uyguna switch satan çok insan vardı beklemek istemem derseniz.
![]()
Böyle bir mail aldım hocam inşallah gümrükte sıkıntı olmaz
Microsoft'un 2010 yılında çıkardığı klavyeler epey uzun ömürlü. Sen ışıklı mışıklı bir şey istiyorsan "Asus"a bakabilirsin.Merhabalar bütçem 3k maximum 3,5k dır custom klavye olup olmaması önemli değil olursada absürt durmasın çok teşekkür ederim.fps oyunları oynuyorum.
hocam kış indirimleri başlamışNormalde 620ye geliyordu ilk sipariş indirimi vs ile ama ben de anlamadım, size önerdiğimde o fiyattaydı. Bir kaç güne kış indirimi varmış bekleyebilirsiniz veya yeni hesap açıp farklı telefondan fiyatı kontrol edebilirsiniz.
610A falan geliyordu geçen hafta ama zamlanmış sanırım. Gat yellow üzmez hocam prosu da lubelu geliyorhocam kış indirimleri başlamış
gateron g pro 3.0 yellow switch 750 ye geliyor
ktt kang white 655 TL ye geliyor
leobog graywood 610 TL ye geliyor
genelde oyun oynuyorum hocam hangisini önerirsiniz veya farklı bir switch öneriniz var mı
hocam sipariş geçeceğim aklıma takılan birkaç soru var610A falan geliyordu geçen hafta ama zamlanmış sanırım. Gat yellow üzmez hocam prosu da lubelu geliyor