Güzel ve uzun ömürlü klavye lazım

Normalde 620ye geliyordu ilk sipariş indirimi vs ile ama ben de anlamadım, size önerdiğimde o fiyattaydı. Bir kaç güne kış indirimi varmış bekleyebilirsiniz veya yeni hesap açıp farklı telefondan fiyatı kontrol edebilirsiniz.

Normalde 620ye geliyordu ilk sipariş indirimi vs ile ama ben de anlamadım, size önerdiğimde o fiyattaydı. Bir kaç güne kış indirimi varmış bekleyebilirsiniz veya yeni hesap açıp farklı telefondan fiyatı kontrol edebilirsiniz.
bekleyeceğim hocam teşekkürler. bu arada whatgeek supporta çeviriden bir şeyler yazdım umarım anlarlar

bekleyeceğim hocam teşekkürler. bu arada whatgeek supporta çeviriden bir şeyler yazdım umarım anlarlar
1704574565814.png

Bugün bir arkadaşa gelen mail. EK vergi hakkında sıkıntınız olmasın. Switchler sahibindende de var ayrıca uyguna switch satan çok insan vardı beklemek istemem derseniz.

img_0767-png.623836

Böyle bir mail aldım hocam inşallah gümrükte sıkıntı olmaz
1704680500381.png

Dediğim gibi arkadaşa da başında bu şekilde dediler, 2-3mail sonra halloldu ki bunu belirtmeden de bu şekilde kargoluyorlar genelde.

Merhabalar bütçem 3k maximum 3,5k dır custom klavye olup olmaması önemli değil olursada absürt durmasın çok teşekkür ederim.fps oyunları oynuyorum.
Microsoft'un 2010 yılında çıkardığı klavyeler epey uzun ömürlü. Sen ışıklı mışıklı bir şey istiyorsan "Asus"a bakabilirsin.

hocam kış indirimleri başlamış
gateron g pro 3.0 yellow switch 750 ye geliyor
ktt kang white 655 tl ye geliyor
leobog graywood 610 tl ye geliyor
genelde oyun oynuyorum hocam hangisini önerirsiniz veya farklı bir switch öneriniz var mı
klavye kargoya verildi switchler kaldı masmalesf

Son düzenleme:
hocam kış indirimleri başlamış
gateron g pro 3.0 yellow switch 750 ye geliyor
ktt kang white 655 TL ye geliyor
leobog graywood 610 TL ye geliyor
genelde oyun oynuyorum hocam hangisini önerirsiniz veya farklı bir switch öneriniz var mı
610A falan geliyordu geçen hafta ama zamlanmış sanırım. Gat yellow üzmez hocam prosu da lubelu geliyor

610A falan geliyordu geçen hafta ama zamlanmış sanırım. Gat yellow üzmez hocam prosu da lubelu geliyor
hocam sipariş geçeceğim aklıma takılan birkaç soru var
gat yellowu aliexpress ten sipariş geçeceğim sahte çıkmaz değil mi
bir de yorumlarda pinlerinin kalın olduğu söylenmiş bir sıkıntı yaratır mı

Geri