Güzel ve uzun ömürlü klavye lazım

Reis sen bu işlerden anlıyor gibisin seni etiketlemişlerde bu klavyeler herhalde yurtdışından geliyor gümrüktür işte klavye keycaps birleştirmeyi yapamamda da acaba daha başka şeyler önerir misiniz
Keycapsleri ve switchleri takmak usb takmak kadar kolay, merak etme. Gümrükle alakalı bir sıkıntın olmasın vergisi ödenmiş şekilde oluyor. Yazdığım fiyatlar her şey dahil fiyatlar.

Destekle iletişime geçersin fiyatı düşük gösterirler ödemezsin hiçbirşey. 10 dolara kadar site kendi ödüyor zaten.

Keycapsleri ve switchleri takmak usb takmak kadar kolay, merak etme. Gümrükle alakalı bir sıkıntın olmasın vergisi ödenmiş şekilde oluyor. Yazdığım fiyatlar her şey dahil fiyatlar.
https://tr.aliexpress.com/item/1005004034135298.html?gatewayAdapt=glo2tur yazdığınız ktt kang 90 switchler bunlarmıdır acaba

Kimse de dememiş ki Asus rog strix scope rx modeli muhteşem su geçirmez ve güzel switchleri var diye

Merhabalar bütçem 3k maximum 3,5k dır custom klavye olup olmaması önemli değil olursada absürt durmasın çok teşekkür ederim.fps oyunları oynuyorum.
Gamepower Starscream kendim kullanıyordum gerçekten güzel ve kaliteli bir klavye custom klavye aldığım için şu an satıyorum almak isterseniz yardımcı olurum

yok daha önce hiç sipariş vermemiştim maalesef klavyeyi aldık switch kaldı hocam önerebileceğiniz var mı önceki fiyata göre
Klavyeyi alırken ürün fiyatını düşük gösterin diye mail atmayı da unutmayın ekstra vergiler yansımaması için. Ktt kang white, gateron milky, gateron yellow, holy panda, mmd princess bakabilirsiniz hocam. Hepsi aynı fiyatlarda bi gateron 100-150tl pahalı olabilir.

Klavyeyi alırken ürün fiyatını düşük gösterin diye mail atmayı da unutmayın ekstra vergiler yansımaması için. Ktt kang white, gateron milky, gateron yellow, holy panda, mmd princess bakabilirsiniz hocam. Hepsi aynı fiyatlarda bi gateron 100-150tl pahalı olabilir.
hocam oyun için alacağım hangisini önerirsiniz tabi sesi de önemli

Geri