Neler Yeni

Güzeldir Kabe Yolları

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,856
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Nick-gönderi uyumu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Abdurrahim
bazıları tahammül edemiyor herhalde
tabi nedenini onlar iyi biliyor . şimdi bir rap müzik filan yazsaydım ve nick'im aynı olsaydı söz edemeyecektiniz . (yöneticilerim bunların adına sizleri rahatsız ettikleri için özür dilerim)

Beter Ali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,424
İsim
Mert Can Kopal
tabi nedenini onlar iyi biliyor . şimdi bir rap müzik filan yazsaydım ve nick'im aynı olsaydı söz edemeyecektiniz . (yöneticilerim bunların adına sizleri rahatsız ettikleri için özür dilerim)
ondan değil açtığın konudan değil büyük ihtimalle yeni hesap açtığın için çünkü isime mesaj sayısına ve açtığın konuya bakılırsa öyle gözüküyor

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Müzik bölümünde ilahi paylaşmış bir problem yok arkadaşlar diğer süreçleri trolle girilirse yetkili arkadaşlar müdahale eder her şeye ban yazan arkadaşlar da dikkat etsin spamdan ban yemesin.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Konu başlığını bizzat ben düzelttim.
Herhangi bir art niyet şuanlık görmedim ama görürsem gerekeni yaparım bilginiz olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Abdurrahim
Müzik bölümünde ilahi paylaşmış bir problem yok arkadaşlar diğer süreçleri trolle girilirse yetkili arkadaşlar müdahale eder her şeye ban yazan arkadaşlar da dikkat etsin spamdan ban yemesin.
Nick-gönderi uyumu.
Değerli yöneticilerimize SUÇSUZ olduğumu söyledikleri için gönülden teşekkür ediyorum .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tek sıkındı gaza gelip 3 tane gönderdim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ondan değil açtığın konudan değil büyük ihtimalle yeni hesap açtığın için çünkü isime mesaj sayısına ve açtığın konuya bakılırsa öyle gözüküyor
kusura bakmayın ben mesaj sayısı az olan ve bugün konu açan böyle bir konu açamaz diye bir kural olduğunu bilmiyordum keşke yazsaydınız .

Aoruss

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,891
İsim
Kagan
1613124924880.png

Top Bottom