Güzeldir Kabe Yolları

tabi nedenini onlar iyi biliyor . şimdi bir rap müzik filan yazsaydım ve nick'im aynı olsaydı söz edemeyecektiniz . (yöneticilerim bunların adına sizleri rahatsız ettikleri için özür dilerim)
ondan değil açtığın konudan değil büyük ihtimalle yeni hesap açtığın için çünkü isime mesaj sayısına ve açtığın konuya bakılırsa öyle gözüküyor

Müzik bölümünde ilahi paylaşmış bir problem yok arkadaşlar diğer süreçleri trolle girilirse yetkili arkadaşlar müdahale eder her şeye ban yazan arkadaşlar da dikkat etsin spamdan ban yemesin.

Müzik bölümünde ilahi paylaşmış bir problem yok arkadaşlar diğer süreçleri trolle girilirse yetkili arkadaşlar müdahale eder her şeye ban yazan arkadaşlar da dikkat etsin spamdan ban yemesin.
Nick-gönderi uyumu.
Değerli yöneticilerimize SUÇSUZ olduğumu söyledikleri için gönülden teşekkür ediyorum .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tek sıkındı gaza gelip 3 tane gönderdim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ondan değil açtığın konudan değil büyük ihtimalle yeni hesap açtığın için çünkü isime mesaj sayısına ve açtığın konuya bakılırsa öyle gözüküyor
kusura bakmayın ben mesaj sayısı az olan ve bugün konu açan böyle bir konu açamaz diye bir kural olduğunu bilmiyordum keşke yazsaydınız .

1613124924880.png

Geri