Neler Yeni

GYM'e Yeni Başladım Yardımcı Olabilir misiniz?

Ukhai

80+ Bronze
Arkadaşlar merhaba ilk defa spor salonuna başladım bugün 4.günüm. İlk başta biraz zayıflamak ve sıkılaşmak için gitmek istiyorum. Zayıflamak için protein ağırlıklı beslenmek mantıklı mı yoksa zayıfladıktan sonra kasları güçlendirme aşamasına geldiğimde mi protein ağırlıklı beslenmem gerekir?

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
co
Zayıflarken karbonhidrattan kıstığın için kg başına 2-3 gram protein alsan iyi olur kas kütlesi yani kilo alacağın zamanda ise 1,6-2,2 seviyelerinde kg başına protein alırsan yeterlidir.

Shaco

80+ Bronze
Şuan için sadece spora devamlılık getirecek şekilde alışman lazım. Gitmen gerektiğinde tereddüt etmeden gidiyorum diyebildiğin süreçten sonra bu tür konuları düşün bence. En başta kendini çok sıkarsan hemen soğursun. 1 ay git gel sadece hareketleri düzgün yapmaya çalış sonrasında beslenme vs gibi konulara gir.

Ukhai

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuan için sadece spora devamlılık getirecek şekilde alışman lazım. Gitmen gerektiğinde tereddüt etmeden gidiyorum diyebildiğin süreçten sonra bu tür konuları düşün bence. En başta kendini çok sıkarsan hemen soğursun. 1 ay git gel sadece hareketleri düzgün yapmaya çalış sonrasında beslenme vs gibi konulara gir.
Evet hocam çok sıkmıyorum kendimi günde 2 saat çalışma yetiyor ve sürekli olarak devam etmeyi düşünüyorum.

Hamit Altıntop

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,863
İsim
Kemallettin Kubat
2 ay boyunca fullbody yap fazla kilon var ise protein ağırlıklı beslenip karb azaltman lazım. Ondan sonra split ya da farklı bir antreman rutinine geçebilirsin.

Shaco

80+ Bronze
Evet hocam çok sıkmıyorum kendimi günde 2 saat çalışma yetiyor ve sürekli olarak devam etmeyi düşünüyorum.
2 Saat uzun bir süre. 1 saat en fazla antrenman yapman lazım. Kardio falan yapıyorsan antrenmandan sonra yap.

Ukhai

80+ Bronze
2 ay boyunca fullbody yap fazla kilon var ise protein ağırlıklı beslenip karb azaltman lazım. Ondan sonra split ya da farklı bir antreman rutinine geçebilirsin.
Spor hocam ilk önce split antremanları sonra ise 45 dakika kardiyo yazmış doğru mu peki?

Shaco

80+ Bronze
Spor hocam ilk önce split antremanları sonra ise 45 dakika kardiyo yazmış doğru mu peki?
Gittiğin spor salonun ismi nedir? Personel Trainer falan mı var yoksa mahalle arası mı? Normalde full body yaparsın 1 ay falan haftada 3 gün gidip.Sonra splite geçersin.Sebebi tüm kaslarını düzenli çalıştırıp splite kadar hazırlamak.

Ukhai

80+ Bronze
Gittiğin spor salonun ismi nedir? Personel Trainer falan mı var yoksa mahalle arası mı? Normalde full body yaparsın 1 ay falan haftada 3 gün gidip.Sonra splite geçersin.Sebebi tüm kaslarını düzenli çalıştırıp splite kadar hazırlamak.
Personal Trainer hocam. Ankara da spormax GYM

EmreJAckb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
EmreTopal
Bana göre ilk başta split çok yanlış bir ay kadar fullbody devam edip sonra 5x5 e geçmen en mantıklısı olur

Shaco

80+ Bronze
Personal Trainer hocam. Ankara da spormax GYM
Sakalının çene kısmı hafif beyazlamış olan kel adamsa PT dediğin çok bi beklenti içine girmezdim ben şahsen 7/24 o salonda olup da o vücutla olmaz gibi

Top Bottom