Neler Yeni

H2002p alınır mı sizce?

NordaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Can inan

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Elvan kocer

NordaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Can inan
Hocam tatmin eder mi beni h2002p
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gerçekten değerse
Benim kullandığında havit, sizin düşündüğünüze nazaran daha ucuz bir model ama dediğim gibi kullandığım diğer kulaklığı 6 yıl önce 200tl ye almıştım, bunu ise geçen ay 400e aldım. Gayet memnunum. Marka iyi güzel marka, bu gidişle yeni gamepower olur öyle söyleyeyim. Aldığım ürün 400tl olmasına rağmen gerek kutu içeriği gerek ürünün fonksiyonları oldukça premium bir hissiyat veriyor. Daha iyileri tabii ki vardır ama bence farklı markalar ile arasında fiyat farkı fazla ise havit tercih edilmeli

Ekler

• IMG_20240901_015545.jpg
    IMG_20240901_015545.jpg
    1.1 MB · Hit: 15

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Elvan kocer
Benim kullandığında havit, sizin düşündüğünüze nazaran daha ucuz bir model ama dediğim gibi kullandığım diğer kulaklığı 6 yıl önce 200tl ye almıştım, bunu ise geçen ay 400e aldım. Gayet memnunum. Marka iyi güzel marka, bu gidişle yeni gamepower olur öyle söyleyeyim. Aldığım ürün 400tl olmasına rağmen gerek kutu içeriği gerek ürünün fonksiyonları oldukça premium bir hissiyat veriyor. Daha iyileri tabii ki vardır ama bence farklı markalar ile arasında fiyat farkı fazla ise havit tercih edilmeli
Zaten aslında popüler bir firma yurtdışında havit havitin alt markası gamenote

Hocam kulaklığın boyutu nasıl küçük diyolarda

NordaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Can inan
Zaten aslında popüler bir firma yurtdışında havit havitin alt markası gamenote

Hocam kulaklığın boyutu nasıl küçük diyolarda
Kaba durmayan bir kulaklık olduğundan boyu küçük gibi görünüyor ama eski hayvani boyuttaki kulaklığıma göre kulağımız için olan alan daha geniş ve şekil olarak kulak yapısına daha uygun. Gayet rahat. Günde 4-5 saatimi PC başında geçiren biri olarak uzun kullanımda rahatsız etmediğini söyleyebilirim. Boyutunun küçüklüğüde eksi değil artı benim için. Kafam büyüktür ama yinede rahat kullanabiliyorum

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Elvan kocer
Kaba durmayan bir kulaklık olduğundan boyu küçük gibi görünüyor ama eski hayvani boyuttaki kulaklığıma göre kulağımız için olan alan daha geniş ve şekil olarak kulak yapısına daha uygun. Gayet rahat. Günde 4-5 saatimi PC başında geçiren biri olarak uzun kullanımda rahatsız etmediğini söyleyebilirim. Boyutunun küçüklüğüde eksi değil artı benim için. Kafam büyüktür ama yinede rahat kullanabiliyorum
Sizce hyper x mi bunu mu alayim

Steelseries arctis nova 1p amazonda 1800tl beyaz kablolu modeli ses kalitesi falan gayet güzeldir
7.1 var m

Son düzenleme:

Mlfz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Mehmet Kayra Suvar
Sizce hyper x mi bunu mu alayim

7.1 var m
Evet 7.1 var bide steelseries yazılımı indirin efsane olur bu fiyata alabileceğiniz en kaliteli kulaklik budur

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Elvan kocer
Evet 7.1 var bide steelseries yazılımı indirin efsane olur bu fiyata alabileceğiniz en kaliteli kulaklik budur
Bütçe yükseltmeye değer mi yoksa direk alıp geçim h2002p

Mlfz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Mehmet Kayra Suvar
Bütçe yükseltmeye değer mi yoksa direk alıp geçim h2002p
Yani size kalmış h2002p kullanıcısı olarak yaşadığım sorunları ve güzellikleri söyledim ha diceksiniz madem steelseries daha iyi neden siz almadiniz ben bu kulaklığı aldığımda arastirma yapmadan çok popüler diye almıştım pişman mıyım ? Hayır ama bunu aldığım zaman geri dönsem steelseries alırdım

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Elvan kocer
Yani size kalmış h2002p kullanıcısı olarak yaşadığım sorunları ve güzellikleri söyledim ha diceksiniz madem steelseries daha iyi neden siz almadiniz ben bu kulaklığı aldığımda arastirma yapmadan çok popüler diye almıştım pişman mıyım ? Hayır ama bunu aldığım zaman geri dönsem steelseries alırdım
Hocam nova 1p ile nova 1 farklı mı

Hocam blackshark ta öneriyolar intte kafam darma duman oldu biri hyper x biri black siz de nova 1p kafam karıştı

Son düzenleme:
Top Bottom