Neler Yeni

H2002p alınır mı sizce?

Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Furkan Eren
Ben sorunsuz 1 yıl kullandım çok memnundun tek sorun kablosu kumaş kaplı ve biribirne dolaşıyor bende çekerek düzeltirken ortam kopardım ses açma kapa tarafından 🥲 kısaca öneririm 10 saat PC başında filim müzik oyun oynuyorum hiç rahatsiz etmiyor

NordaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Can inan
H2002p alınır mı?Ben bugün mediamarkt a gittim kraken x lite önersi asam internetten baktım önermiyorlarmış h2002p çok öneriliyor bu fiyat bandında alınacak daha iyi kulaklık var mıdır?
H2230d kullanıyorum gerçekten çok memnunum, ilk defa duyduğum bir markaydı bu yüzden biraz ön yargı ile yaklaştım ama bütün ön yargımı kırmayı başardı gerçekten fiyatına göre performansı gayet yeterli

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Elvan kocer
H2230d kullanıyorum gerçekten çok memnunum, ilk defa duyduğum bir markaydı bu yüzden biraz ön yargı ile yaklaştım ama bütün ön yargımı kırmayı başardı gerçekten fiyatına göre performansı gayet yeterli
Hocam fiyat olarak hyper x lere çıkmaya değer mi

NordaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Can inan
Hocam fiyat olarak hyper x lere çıkmaya değer mi
Eski kulaklığım rampage sn rw4 modeliydi. Ses kalitesi ona göre bir tık düşük ama sesler daha net ve mikrofonu rampageye göre daha güzel. Ekstra olarak rampage kulaklığa göre daha ergonomik ve rahat

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Elvan kocer
Eski kulaklığım rampage sn rw4 modeliydi. Ses kalitesi ona göre bir tık düşük ama sesler daha net ve mikrofonu rampageye göre daha güzel. Ekstra olarak rampage kulaklığa göre daha ergonomik ve rahat
Hyper x diyom?

Top Bottom