DMC serisine bakvurdulu kırdılı kombatlı kafa dağıtmalık oynarken kanser olmayacak oyun önerisi
Doomvurdulu kırdılı kombatlı kafa dağıtmalık oynarken kanser olmayacak oyun önerisi
Ve kombolara cidden önem ver öğrenmek çok zor değil oyunun olayı oDmc 5 ama seriye hakim olmak istiyorsan 3 ten başla ama bence gerek yok direkt dmc 5 keser seni
alacağımDMC serisine bak
anlayamadım zor mu gelirDmc 5 ama seriye hakim olmak istiyorsan 3 ten başla ama bence gerek yok direkt dmc 5 keser seni
Post automatically merged:
Ve kombolara cidden önem ver öğrenmek çok zor değil oyunun olayı o
Metal gear rising,biraz türe uzak ama dead cells de güzeldiralacağım
ortamını pek sevmiyorum
Yani öğrenmek zor deil biraz zaman alıyor ama olayı o dmc serisinin .alacağım
anlayamadım zor mu gelir
dead cells varMetal gear rising,biraz türe uzak ama dead cells de güzeldir
3. oyunun grafikleri kötü gibi grafikleride güzel olan 5. seriYani öğrenmek zor deil biraz zaman alıyor ama olayı o dmc serisinin .
Ben de seriye hakim olmak istersen diye söyledim illa hikayeye hakim olmana gerek yok yani 5 i oyna yeter sararsa digerlerini de oynarsındead cells var
3. oyunun grafikleri kötü gibi grafikleride güzel olan 5. seri
bende zor dedin diye söyledin zannettimBen de seriye hakim olmak istersen diye söyledim illa hikayeye hakim olmana gerek yok yani 5 i oyna yeter satarsa digerlerini de oynarsın
sunset overdrive hifi rush bu tarzlara yakın oyun var mıBen de seriye hakim olmak istersen diye söyledim illa hikayeye hakim olmana gerek yok yani 5 i oyna yeter satarsa digerlerini de oynarsın
alıp almama arasındayımNier automata