Hackintosh Ryzen 5 7500F RX 6900 XT(xtxh) macOS kurulumu

Kaanskvk

80+
Reaksiyon skoru
98
Selamlar. Neredeyse sıfıra yakın bir bilgiyle boştaki diskime deneme amaçlı macOS kurmak istiyorum. Lakin her rehberde farklı şeyler olduğu için neyin doğru olduğunu anlayamadım. Bir de benim ekran kartım xtxh çipli olduğu için normalmiş gibi tanıtmam gerekiyormuş. Bana mümkün olan en güncel ve stabil macOS sürümü kurulumu için rehber atabilir ve yardımcı olabilir misiniz? Sistem özelliklerini yazıyorum. Teşekkürler.

İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F.

Ekran kartı: MSI Gaming Z Trio RX 6900 XT.

Anakart: Colorful Battle-AX B650M-Plus V14.

RAM: Patriot Viper Venom 6000 MHz CL30 1x16.

Windows kurulu SSD: Kioxia Exceria G2 1TB.

macOS kurmak istediğim SSD: SATA Kodak X120 Pro 512 GB.

Güç kaynağı: DeepCool PK750D.

Selamlar. Neredeyse sıfıra yakın bir bilgiyle boştaki diskime deneme amaçlı macOS kurmak istiyorum. Lakin her rehberde farklı şeyler olduğu için neyin doğru olduğunu anlayamadım. Bir de benim ekran kartım xtxh çipli olduğu için normalmiş gibi tanıtmam gerekiyormuş. Bana mümkün olan en güncel ve stabil macOS sürümü kurulumu için rehber atabilir ve yardımcı olabilir misiniz? Sistem özelliklerini yazıyorum. Teşekkürler.

İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F.

Ekran kartı: MSI Gaming Z Trio RX 6900 XT.

Anakart: Colorful Battle-AX B650M-Plus V14.

RAM: Patriot Viper Venom 6000 MHz CL30 1x16.

Windows kurulu SSD: Kioxia Exceria G2 1TB.

macOS kurmak istediğim SSD: SATA Kodak X120 Pro 512 GB.

Güç kaynağı: DeepCool PK750D.
Windows ta bununla sistemin efisini alsbilirsin.
Sana max kurabilecegin sürümüde belirtir.
Bununla kurulum yapmıştim.

Opcore simplify ile kendim oluşturduğum EFI'lerde yazılar bir süre aktıktan sonra siyah ekran oluyor, internetteki EFI'lerde ise [EB|#LOG:EXITBS:START] hatası alıyorum. Neden kaynaklanıyor olabilir?

Opcore simplify ile kendim oluşturduğum EFI'lerde yazılar bir süre aktıktan sonra siyah ekran oluyor, internetteki EFI'lerde ise [EB|#LOG:EXITBS:START] hatası alıyorum. Neden kaynaklanıyor olabilir?
Muhtemelen kextlerde sorun olusuyor.
Suradan konu aç.

Geri