Neler Yeni

Yardım HACKLENDIM ACIL YARDIM

Buğrahan Mert

80+ Silver
Net cafede cs oynuyordum 5 dakika oldu olaya

Ses gitti bir swdeyken elin bitmesini bekledim el bitince önce mouse optiği gitti sandım sonra saldım mouse kendi kendine hareket etti

Sonra chate bir şeyler yazdım karşıdaki bebe cevap yazdı konsoldan konuştuk nerdesin dedim k.m dedi marastayim sonra sildi Kayseri dedi

Acaba netteki pcye bir şey yüklemiş olabilir mi uzaktan bağlanmış olabilir mi çünkü Steam hesabım çalınsa oyundan atar diye biliyorum

Elemanla sohbet ettik baya sonra çıktı çıkınca ses de geri geldi

1 aya cs envanter dizmeyi düşünüyordum hesap çalınabilir mi yada envanteri boşaltabilirler mi Steam destekten e posta fln değiştirmeli miyim

Isolation32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
419
İsim
İsmail sen
internet kafede ana bilgisayardan senin bilgisayara ulaşmıştır kafe sahibi yada başkasına bağlanacakken senin ekrana bağlanmıştır vesaire vesaire bilemiyorum

Buğrahan Mert

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
internet kafede ana bilgisayardan senin bilgisayara ulaşmıştır kafe sahibi yada başkasına bağlanacakken senin ekrana bağlanmıştır vesaire vesaire bilemiyorum
Ana pc yanımda tanıdık zaten sahibi onu çağırdım onunla baya elemanın oynamasını izledik
Mesaj otomatik birleştirildi:

Internet cafe sahibi yapmiş olabilir mi ?
Yok knkm onu çağırdım beraber baktık baya

değiştir ne olur ne olmaz
Tamam değiştiriyorum hemen knkm

Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Oğuzhan
Steam guard olduğu sürece bir şey olmaz, kafe de genel rastlanan şeyler uzak masaüstüne girip en fazla trollenmişsin

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
İyi bari kafede olmuş, dikkat etmek lazım normal PC'nde olursa sıkıntı.

Buğrahan Mert

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Steam guard olduğu sürece bir şey olmaz, kafe de genel rastlanan şeyler uzak masaüstüne girip en fazla trollenmişsin
kasadaki adam yapmıştır :D
Yok knkm troll yapan knkm akşam geliyor o.O2
Bugünkü dayım kasada duruyo getir götür yapıyor sadece hem ona baktım olay olurken para sayıyordu çağırdım öylece izledik sonra

İyi bari kafede olmuş, dikkat etmek lazım normal PC'nde olursa sıkıntı.
Aynen valla knkm Allah'tan nette oldu

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,207
İsim
Necati
Net cafede cs oynuyordum 5 dakika oldu olaya

Ses gitti bir swdeyken elin bitmesini bekledim el bitince önce mouse optiği gitti sandım sonra saldım mouse kendi kendine hareket etti

Sonra chate bir şeyler yazdım karşıdaki bebe cevap yazdı konsoldan konuştuk nerdesin dedim k.m dedi marastayim sonra sildi Kayseri dedi

Acaba netteki pcye bir şey yüklemiş olabilir mi uzaktan bağlanmış olabilir mi çünkü Steam hesabım çalınsa oyundan atar diye biliyorum

Elemanla sohbet ettik baya sonra çıktı çıkınca ses de geri geldi

1 aya cs envanter dizmeyi düşünüyordum hesap çalınabilir mi yada envanteri boşaltabilirler mi Steam destekten e posta fln değiştirmeli miyim
Steam şifresini değiştir guard koy hiçbirşey olmaz merak etme

Top Bottom