monitörü en yakın zamanda değiştir kanka yazık olur ekran kartına.Alıntıyı görüntüle
3070 sisteme 768p 60hz 19 yada 21( tam bilmiyorum) inç monitör
Para yok ki biriktiriyoz da azar azar anca yaz sonrasına 2 ayda 100tl para alıyommasanın üstünde laptop önünde klavye mouse var kanki bence fotoğrafa gerek yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
monitörü en yakın zamanda değiştir kanka yazık olur ekran kartına.
Kabloları temizlesen daha iyi olabilir.i3 2120 - GT 710 - 3 GB Ram - 80 GB HDD.
Laptop ile maks bu oluyor valla, kendi evim olsa neler yaparım da.Baya şık ve sade duruyor.
Bütün sistemi -belli sebeplerden dolayı- aylar öncesinde sattım. Yeni sistem toplayacağım inşallah.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kabloları temizlesen daha iyi olabilir.
Tamam. Sadece bir öneride bulundum. Çirkin duruyor çünkü bu şekil.Toplamayacam böyle kalacak.
hocam laptobun kapağını tamamen kapattığınızda görüntü nasıl geliyor monitöre ben yapıyorum olmuyor aynı marka değil hp victus
Bu şekilde gelin, güç seçeneklerinde kapak kapatıldığında yapılacakları seçin var, orada kapağı kapattığında hiçbir şey yapmayı seçin. Windows + P tuşlarına basarak da Yansıtma ekranını sadece ikinci ekran olarak ayarlayın.hocam laptobun kapağını tamamen kapattığınızda görüntü nasıl geliyor monitöre ben yapıyorum olmuyor aynı marka değil hp victus