Bende öyleyim kardeş canın sağolsun senin bu sistem yine güzel ben bu sisteme i3-3310+ integrated graphics'ten geçtim allah sanada nasip etsin inşallahAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Bazı arkadaşların ortamlara bakarken benim sıfat.
Amin inşaallah senin yas kaç abimBende öyleyim kardeş canın sağolsun senin bu sistem yine güzel ben bu sisteme i3-3310+ integrated graphics'ten geçtim allah sanada nasip etsin inşallah
17 harçlıklarımı biriktirdim ve 3 yaz boyu sanayide çalıştım da aldım pc yiAmin inşaallah senin yas kaç abim
Kardeşim sen açmışsın diye bix de açamaz mıyız şimdi?PC Ortamlarınızı Atın (2023)
Uzun zamandır böyle bir konu açılmadı ama o gün bu gün. Evet arkadaşlar PC ortamlarınız nasıl ? Oda düzeni yapmak isteyenler için güzel fikirler olabilir. Ben başlıyorum. Bu konuya da göz at: https://forum.donanimarsivi.com/konu/windows-masauestue-fotograflarinizi-atin-2023.841583/forum.donanimarsivi.com
Benimki böyle çok bir şey yok normal bilgisayar masası işte sizinkileri paylaşın görelim bakalım : )
Kalite akıyo maşallah allah daha iyilerini de nasip etsin
Ben sana açamazsın demedim ki. Bakmak isteyenler bu konuya da bakabilirler diye paylaştım. + Kendi ortamımda var o konuda.Kardeşim sen açmışsın diye bix de açamaz mıyız şimdi?
Evet önceden görmüştüm ortamın hoş olmuş ilham aldım bende senin ortamından o rafların aynısını meydan ikeada buldum aldım bitkilerin spesifik olarak türünü de rica edebilir miyim?Ben sana açamazsın demedim ki. Bakmak isteyenler bu konuya da bakabilirler diye paylaştım. + Kendi ortamımda var o konuda.
Sen gerçekten mrbeast olmalısınAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
airpods max , sony wh1000xm4 , logitech g920 gibi aksesuarlar da var