Yardım Hadron hd302 fifa algılamıyor

Serkan0

80+
Reaksiyon skoru
29
kol hadron hd302 fp olduğunu düşündüğüm için aldım titreşimli olduğu yazıyor ve tak çalıştır yazıyor ama fifada kolu algılamıyor titreşim özelliğini ise daha deneyemedim daha yeni aldım iade etmeli miyim yoksa varmı önerisi olan yardımcı olabilir misiniz

Kol xinput olmadığı için algılamaması normal. Emulatör indirip kolu Xinput olarak tanıtman lazım. Keşke az daha para verip en azından Logitech F310 falan alsaydın.

Kol xinput olmadığı için algılamaması normal. Emulatör indirip kolu Xinput olarak tanıtman lazım. Keşke az daha para verip en azından Logitech F310 falan alsaydın.
hocam 2 tanesini 400 civarına aldım hadron iyi marka diye biliyordum uygunuma geldi o koluda denemiştim güzeldi bütçem olmadığı için bunu almak durumunda kaldım
Post automatically merged:

https://ds4windows.dev/ryochan7-download/

ds4 windows var ordan indirip kurun ordan bir şey yapıyorsunzuda unutum şimdi interneten bakın çıkar
nası olacak hocam video falan varmı

nası yapabilirim onu hocam

hocam 2 tanesini 400 civarına aldım hadron iyi marka diye biliyordum uygunuma geldi o koluda denemiştim güzeldi bütçem olmadığı için bunu almak durumunda kaldım

nası olacak hocam video falan varmı

nası yapabilirim onu hocam
x360ce indir kurulumunu youtubedan falan izle burda anlatmak uzun sürer.

Geri