Hiphopjohnny
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 933
Hadron psular üzerinde yazan değeri veriyor mu bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirme yapabilirse sevinirim
Fazla ucuz ama o fiyatlarda rampage var galiba daha iyidirHadron psular üzerinde yazan değeri veriyor mu bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirme yapabilirse sevinirim
Hadron psular üzerinde yazan değeri veriyor mu bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirme yapabilirse sevinirim
Zaten o dikkatimi çekti knka çok ucuz diğer markalara göre klavye mouseda sıkıntısı yok da psu işini hiç bilmiyorum o yüzden yardım alayım dedimHadron markası patlayan bomba gibidir. Her an sistemizi çöp edebilir.
Bol bol patlarız yaniSistemine bomba takamakla aynı şey
Yanalım o zaman
Teşekkürler hocamkaliteli bir marka değil almanızı tavsiye etmem ve zannetmiyorum vereceğini
Kötü bir marka sertifikası da yok. O bütçelerde Rampage var onu tercih edebilirsiniz ama rampageye vereceğin parayla iyi bir marka olan Fsp, Thermaltake alabilirsin. Bütçen ne kadar kaç watt lazım bu 1 2 haftadır sadece psu baktım. İyi bir şeyler önerebilirim.Hadron psular üzerinde yazan değeri veriyor mu bilgisi olan arkadaşlar bilgilendirme yapabilirse sevinirim
Teşekkürler mesaj atacağım hocamKötü bir marka sertifikası da yok. O bütçelerde Rampage var onu tercih edebilirsiniz ama rampageye vereceğin parayla iyi bir marka olan Fsp, Thermaltake alabilirsin. Bütçen ne kadar kaç watt lazım bu 1 2 haftadır sadece psu baktım. İyi bir şeyler önerebilirim.