Neler Yeni

Haftada 2 Gün Olması Planlanan Telafi Eğitimi 4 Güne Çıktı

Ariseks

80+ Gold
Merhabalar, 2 Temmuz'a kadar sürdürülmesi planlanan ve isteyenlerin katıldığı yüz yüze telafi eğitimi hafta da 2 gün olarak planlanmıştı ancak bizim sınıf grubuna dün öğretmen bir yazı yazmış, oda şu; "Arkadaşlar aynı ders programı ile önümüzdeki hafta pazartesi, salı, perşembe, cuma günü okulda yüz yüze çarşamba ise uzaktan online olacak şekilde dersler işlenmeye devam edecektir." Hani 2 gündü acaba ? Burada fazla gün olmasını tartışmıyorum, sorun şurada; benim bir kaç arkadaşım hafta da 2 gün olacak diye gelmemişlerdi yani 2 günde ne öğreneceğiz diye, bende öyle yapacaktım ancak ailem yine de git dedi bende bize Google Formlar aracılığıyla gönderilen formu "Evet katılacağım şeklinde doldurdum" şimdi bu katılmayan arkadaşlarımın hakkı yenmiyor mu ? 4 gün olduğu için gelmek istiyorlar onlar 2 gün olacak diye gelmediler, ayrıca hiç bir bilgilendirme de olmadı neden 4 güne çıktığına dair ? Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ? Not: Bu bizim sınıf grubuna atılan mesaj herkes te böyle midir bilmiyorum.
Hayır 4 gün değil sınıflar 2 ye bölündü
1. grup pzt,sl
Çarşamba=dezenfekte
2.grup prş,cuma
Die biliyorum bizde öyle

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hayır 4 gün değil sınıflar 2 ye bölündü
1. grup pzt,sl
Çarşamba=dezenfekte
2.grup prş,cuma
Die biliyorum bizde öyle
Bende öyle biliyordum ama hocaya sordum telafi eğitimine katılmayı seçen her öğrenci 4 gün gidecek dedi. Okul idaresinin aldığı bir kararmış.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Sınıfınızdan veya okulunuzdan çok fazla kişi gitmek istediyse sınıfları ikiye ayırıp iki gün bir grup iki gün diğer grup olmak üzere haftada 4 gün denmiş olabilir. MEB tarafında değişen bir durum yok. 2 gün dendi, halen daha da öyle.

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sınıfınızdan veya okulunuzdan çok fazla kişi gitmek istediyse sınıfları ikiye ayırıp iki gün bir grup iki gün diğer grup olmak üzere haftada 4 gün denmiş olabilir. MEB tarafında değişen bir durum yok. 2 gün dendi, halen daha da öyle.
İşte garip olan durum bu sadece bizim okulda böyle herkes 4 gün gidecek dedi hoca.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
İşte garip olan durum bu sadece bizim okulda böyle herkes 4 gün gidecek dedi hoca.
Okulunuzla alakalı bir durum. Ama MEB'in açıklaması 2 gün yönündeyken nasıl 4 gün öğrenci çağırabiliyorlar onu da anlamış değilim. Yüksek ihtimalle ortada bir yanlış anlaşılma var da farkında değilsin.

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Okulunuzla alakalı bir durum. Ama MEB'in açıklaması 2 gün yönündeyken nasıl 4 gün öğrenci çağırabiliyorlar onu da anlamış değilim. Yüksek ihtimalle ortada bir yanlış anlaşılma var da farkında değilsin.
Hocam bende öyle düşündüm ve bu mesajı sınıf grubuna atan hocaya sordum oda bana; idaremizin aldığı bir karar dedi ve bir kaç soru daha sordum (Okula sivil mi geleceğiz ve ne zamana kadar sürecek gibisinden) bilmiyoruz onu birlikte öğreneceğiz dedi. Ben 2 gün sonra okula gideceğim ama daha detaylı bilgilendirme yok.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,950