Ariseks
80+ Gold
Hayır 4 gün değil sınıflar 2 ye bölündüMerhabalar, 2 Temmuz'a kadar sürdürülmesi planlanan ve isteyenlerin katıldığı yüz yüze telafi eğitimi hafta da 2 gün olarak planlanmıştı ancak bizim sınıf grubuna dün öğretmen bir yazı yazmış, oda şu; "Arkadaşlar aynı ders programı ile önümüzdeki hafta pazartesi, salı, perşembe, cuma günü okulda yüz yüze çarşamba ise uzaktan online olacak şekilde dersler işlenmeye devam edecektir." Hani 2 gündü acaba ? Burada fazla gün olmasını tartışmıyorum, sorun şurada; benim bir kaç arkadaşım hafta da 2 gün olacak diye gelmemişlerdi yani 2 günde ne öğreneceğiz diye, bende öyle yapacaktım ancak ailem yine de git dedi bende bize Google Formlar aracılığıyla gönderilen formu "Evet katılacağım şeklinde doldurdum" şimdi bu katılmayan arkadaşlarımın hakkı yenmiyor mu ? 4 gün olduğu için gelmek istiyorlar onlar 2 gün olacak diye gelmediler, ayrıca hiç bir bilgilendirme de olmadı neden 4 güne çıktığına dair ? Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ? Not: Bu bizim sınıf grubuna atılan mesaj herkes te böyle midir bilmiyorum.
1. grup pzt,sl
Çarşamba=dezenfekte
2.grup prş,cuma
Die biliyorum bizde öyle