Neler Yeni

Haftasonları Baydöner'de Çalışılır mı?

Lokomotif

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Recep Altın
hiç yoktan iyidir :D
Öyle diye diye zaten kendimizi dibe sokup duruyoz ya :D Bakalım yarın gider konusurum neymiş ne değilmiş hoşuma gıtmezse calısmam. Ön yargılıyım açıkçası AVM de çalışmaya. Çekilcek çile değil. Ne yemeği ne giyimi.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Tekin Ayber
Öyle diye diye zaten kendimizi dibe sokup duruyoz ya :D Bakalım yarın gider konusurum neymiş ne değilmiş hoşuma gıtmezse calısmam. Ön yargılıyım açıkçası AVM de çalışmaya. Çekilcek çile değil. Ne yemeği ne giyimi.
Seni sömürmeye çalışırlarsa aynen hiç bulaşma, gerçekten avm gibi yerlerde "kullan at çalışan " istiyor işverenler...

İgito

80+ Bronze
2 gün çalışıp 5 gün ara verince çok çile olmaz gibi ama işine gelmezse çek git

Lokomotif

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Recep Altın
Seni sömürmeye çalışırlarsa aynen hiç bulaşma, gerçekten avm gibi yerlerde "kullan at çalışan " istiyor işverenler...
Ya otellerde kafelerde de durum öyle de ne bileyim açık havada çalışıp müşteri azalınca sigaramı yakıp püfürdetiyorum hiç değilse. AVM'de nerede yapacan bunu. Oksijen yok içerde oksijen :D

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dostum ilk defa iş hayatına atıldığımı mı düşünüyorsun? Asgariden kastımın aylık asgari olmadığını belirttim zaten yukarıdaki mesajlarımda, günlük asgariden bahsediyordum. Aylık, günlük ve saatlik asgari ücret kavramları da var tanışmadıysan.

Yok be reis haftada 1 iskender veriyorlarsa veriyorlardır onun dışında kim verir her gün iskender :)
Belkide bunları söylemeden önce konuşmayı öğrenmeyi bilsen daha iyi olduğunu bilirdim. Pasif bir şekilde değişik konuşarak neyi ima etmeye çalıştığını anlamıyorum. Garipsin.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
535
İsim
Tekin Ayber
Ya otellerde kafelerde de durum öyle de ne bileyim açık havada çalışıp müşteri azalınca sigaramı yakıp püfürdetiyorum hiç değilse. AVM'de nerede yapacan bunu. Oksijen yok içerde oksijen :D
Sigara içip oksijen arıyorsun 🤣

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
alperen taha demir
Belkide bunları söylemeden önce konuşmayı öğrenmeyi bilsen daha iyi olduğunu bilirdim. Pasif bir şekilde değişik konuşarak neyi ima etmeye çalıştığını anlamıyorum. Garipsin.
Adam başta da gayet normal bi dille ifade etmiş. Senin yazdığın saçma mesaja da güzelce cevap vermiş burda garip cevaplar veren biri sensin aga

Lokomotif

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Recep Altın

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Adam başta da gayet normal bi dille ifade etmiş. Senin yazdığın saçma mesaja da güzelce cevap vermiş burda garip cevaplar veren biri sensin aga
Başka saçma bir şey varsa oda senin hayatın

ShinRei

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
kerim deveci
Sigarayı bırak nefes almaya vaktin olmayacak :/

AlpBeyk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
alperen taha demir
Top Bottom