- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #14
Öyle diye diye zaten kendimizi dibe sokup duruyoz yahiç yoktan iyidir![]()
Öyle diye diye zaten kendimizi dibe sokup duruyoz yahiç yoktan iyidir![]()
Seni sömürmeye çalışırlarsa aynen hiç bulaşma, gerçekten avm gibi yerlerde "kullan at çalışan " istiyor işverenler...Öyle diye diye zaten kendimizi dibe sokup duruyoz yaBakalım yarın gider konusurum neymiş ne değilmiş hoşuma gıtmezse calısmam. Ön yargılıyım açıkçası AVM de çalışmaya. Çekilcek çile değil. Ne yemeği ne giyimi.
2 gün çalışıp 5 gün ara verince çok çile olmaz gibi ama işine gelmezse çek gitÖyle diye diye zaten kendimizi dibe sokup duruyoz yaBakalım yarın gider konusurum neymiş ne değilmiş hoşuma gıtmezse calısmam. Ön yargılıyım açıkçası AVM de çalışmaya. Çekilcek çile değil. Ne yemeği ne giyimi.
Ya otellerde kafelerde de durum öyle de ne bileyim açık havada çalışıp müşteri azalınca sigaramı yakıp püfürdetiyorum hiç değilse. AVM'de nerede yapacan bunu. Oksijen yok içerde oksijenSeni sömürmeye çalışırlarsa aynen hiç bulaşma, gerçekten avm gibi yerlerde "kullan at çalışan " istiyor işverenler...
Belkide bunları söylemeden önce konuşmayı öğrenmeyi bilsen daha iyi olduğunu bilirdim. Pasif bir şekilde değişik konuşarak neyi ima etmeye çalıştığını anlamıyorum. Garipsin.Dostum ilk defa iş hayatına atıldığımı mı düşünüyorsun? Asgariden kastımın aylık asgari olmadığını belirttim zaten yukarıdaki mesajlarımda, günlük asgariden bahsediyordum. Aylık, günlük ve saatlik asgari ücret kavramları da var tanışmadıysan.
Yok be reis haftada 1 iskender veriyorlarsa veriyorlardır onun dışında kim verir her gün iskender![]()
Sigara içip oksijen arıyorsunYa otellerde kafelerde de durum öyle de ne bileyim açık havada çalışıp müşteri azalınca sigaramı yakıp püfürdetiyorum hiç değilse. AVM'de nerede yapacan bunu. Oksijen yok içerde oksijen![]()
Adam başta da gayet normal bi dille ifade etmiş. Senin yazdığın saçma mesaja da güzelce cevap vermiş burda garip cevaplar veren biri sensin agaBelkide bunları söylemeden önce konuşmayı öğrenmeyi bilsen daha iyi olduğunu bilirdim. Pasif bir şekilde değişik konuşarak neyi ima etmeye çalıştığını anlamıyorum. Garipsin.
Şş karıştırmaSigara içip oksijen arıyorsun![]()
Ben mesajlarına cevap vermeyeceğim konuya geldiğinden beri abuksubuk şeyler yazıyor boşverAdam başta da gayet normal bi dille ifade etmiş. Senin yazdığın saçma mesaja da güzelce cevap vermiş burda garip cevaplar veren biri sensin aga
Başka saçma bir şey varsa oda senin hayatınAdam başta da gayet normal bi dille ifade etmiş. Senin yazdığın saçma mesaja da güzelce cevap vermiş burda garip cevaplar veren biri sensin aga
Sigarayı bırak nefes almaya vaktin olmayacak :/Ya otellerde kafelerde de durum öyle de ne bileyim açık havada çalışıp müşteri azalınca sigaramı yakıp püfürdetiyorum hiç değilse. AVM'de nerede yapacan bunu. Oksijen yok içerde oksijen![]()
Neden?Başka saçma bir şey varsa oda senin hayatın