HAKKI ALKAN HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ BEYLER

Reaksiyon skoru
7
Merhaba Shift delete kanalı yapımcısı Hakkı Alkan yaşanan son olaylardan sonra gözleri üstüne çekmişti hakkında düşünceleriniz neler

Samet hakkında Insta'dan "Onla abi kardeş gibiyiz." demesinden sonra Samet hakkında düzenlediği toplantı sızınca yapacak hiçbir şeyi kalmamıştı, boş boş bir açıklama videosu çekmişti.
Kimlere yakın olduğunu biliyoruz, rezil bir insan.

Merhaba Shift delete kanalı yapımcısı Hakkı Alkan yaşanan son olaylardan sonra gözleri üstüne çekmişti hakkında düşünceleriniz neler
Saksıyı bana fırlatsaydı masanın üstünden uçmuştum Hakkıya doğru, Olay hakkında yorum yapmak istemiyorum çünkü kamerada görünen görüntüye göre %100 Hakkı suçlu, ama arkaplanda 4 yıllık birikim ve mobing gerçeğide var orada çalışanları dinlemek gerekiyor.

Saksıyı bana fırlatsaydı masanın üstünden uçmuştum Hakkıya doğru, Olay hakkında yorum yapmak istemiyorum çünkü kamerada görünen görüntüye göre %100 Hakkı suçlu, ama arkaplanda 4 yıllık birikim ve mobing gerçeğide var orada çalışanları dinlemek gerekiyor.
hepsi tek tek açıklıyor 2 oldu istifa eden sayısı

hepsi tek tek açıklıyor 2 oldu istifa eden sayısı
Görüntüde zaten işini aksatıyorsun, geceleyin bitirebilirdi diyor, bu bile iş yükünü kanıtlar, çünkü işyeri kapısından çıktığın an tatildesin kardeşim telefonu uçak moduna al kimse bir şey diyemez kimse iş yaptıramaz yasal değil.

dalgasına vurmuş millet ama gerçekten örnek teşkil edebilecek bir durum türkiyenin de bir tür özeti aslında. umarım cezasını en yüksek mertebeden alır diyeceğim ama malum siyasi yakınlığını(kendi söylüyor, devlet elimizde) kullanarak bu işten de yırtacak. hatta sametin önünü kesip kariyerini de bitirebilecek potansiyele sahip şu an. zaman gösterecek ne olacağını ama şaşırmayı beklemiyorum bu düzen böyle gider...

Geri