RONNIE1877
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
Merhaba Shift delete kanalı yapımcısı Hakkı Alkan yaşanan son olaylardan sonra gözleri üstüne çekmişti hakkında düşünceleriniz neler
çiçekleri seven birisi. özellikle saksılı çiçekleri çok seviyor. unutmadan söyleyim ki çok kibar ve naif bir beyefendi.
Saksıyı bana fırlatsaydı masanın üstünden uçmuştum Hakkıya doğru, Olay hakkında yorum yapmak istemiyorum çünkü kamerada görünen görüntüye göre %100 Hakkı suçlu, ama arkaplanda 4 yıllık birikim ve mobing gerçeğide var orada çalışanları dinlemek gerekiyor.Merhaba Shift delete kanalı yapımcısı Hakkı Alkan yaşanan son olaylardan sonra gözleri üstüne çekmişti hakkında düşünceleriniz neler
hepsi tek tek açıklıyor 2 oldu istifa eden sayısıSaksıyı bana fırlatsaydı masanın üstünden uçmuştum Hakkıya doğru, Olay hakkında yorum yapmak istemiyorum çünkü kamerada görünen görüntüye göre %100 Hakkı suçlu, ama arkaplanda 4 yıllık birikim ve mobing gerçeğide var orada çalışanları dinlemek gerekiyor.
Görüntüde zaten işini aksatıyorsun, geceleyin bitirebilirdi diyor, bu bile iş yükünü kanıtlar, çünkü işyeri kapısından çıktığın an tatildesin kardeşim telefonu uçak moduna al kimse bir şey diyemez kimse iş yaptıramaz yasal değil.hepsi tek tek açıklıyor 2 oldu istifa eden sayısı
İsabet becerisi kusursuz: 10/10.
Saksı severim.