HAKKI ALKAN HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ BEYLER

Arka planda yaşananları bilmiyorum ama ego ve üstten bakma çok belli oluyor yok ben patronunum yok kurumu ben kurdum bilmem ne bu tarz hareketleri nerede görsem tanırım.

TCL markasından sponsor alamadığı için TCL markasının çıkardığı telefonu kötüleyen bir şahıs. O zaman o fiyat bandında herkes ürettiği telefona Media tek P22 tarzı işlemciler koyuyordu TCL snapdragon 665 gibi o döneme göre iyi işlemci koyuyordu f/p olarak oldukça iyi telefonlar üretiyordu sırf sponsor alamadığını için ona buna çamur atan avelin teki.

asd.webp

Böyle düşünüyorum.

herzaman düşündüğüm şeylerı bu olay düşüncelerimi hiç değiştirmedi

önceden sevdiğim bir kişiydi. sonra bir olay oldu ve onun da adı geçince bütün irtibatı kesmiştim. valla şimdiki olay olunca fetö olaylarını da buradan öğrendim.

Şaka bir yana muazzam bir ticaret kafası var. Bunu kimse inkâr edemez galiba. Fakat gerek siyasi görüşü, gerek eski yakınlıkları, gerek eski tweetleri ve forumda paylaştığı şeyler yüzünden çoğu kişi (Özellikle benim jenerasyon) neyin ne olduğunu biliyor. Bir de rakipleri olan sitelerin işlerini nasıl bozmaya çalıştığını da herkes biliyor. Ticaret kafası 10 numara olabilir fakat insanlığı pek iç açıcı değil. O yüzden bu kafasına saksı yiyen arkadaşın da az da olsa güç zehirlenmesi yaşadığını düşünüyorum, nitekim en iyi iş yapan, oradaki çoğu kişiden sorumlu olan bir arkadaşımızdı. Jahrein'e gelen bir kaç mesajın da internete düşmesinden sonra neyin ne olduğu daha da iyi anlaşılmaya başlandı.

Bombayı usulca salıyorum
20250901_235635.webp
20250901_235931.webp
20250901_235936.webp

Adam boşuna demiyor devlet elimizde diye buna daha diyeceklerim var ama burası müsait bir yer değil

Son düzenleme:
Severek çok sık olmasada izlediğim kanaldı heleki hakkı Alkan çok nazik çok kibar küfürüm "k" sini bile duymadığım sevdiğim adam(dı).heleeki youtubda küfür ede ede bitmeyen videosunu görünce mal gibi gözüm açık kaldı videoya.

Geri