Neler Yeni

Hakkımda Dava Açıldı

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Tekin Ayber
Yaşınız ne, boyunuz posunuz ne... Siz neden hep böyle pis, zarar ziyan işlere balıklama atlıyorsunuz. Kişisel verileri paylaşma, onur, şeref, haysiyet gibi kişisel hakları yok saymak, toplumun huzuruna, filan fişman ... bu liste uzayıp gidebilir... Sadece çağrılırsan gidip yalvarman gerek, düşünemediğin, bilemediğin için filan diyerek ancak yırtmaya çalışırsın, fazla bir şansın yok. Bir de taraflar sana kin ve düşmanlık da sergileyebilir... Dertsiz başınıza dert açmayın yok yere... Eski, küçük yerleşim yerlerinde filan yaşıyorsan olay daha da büyüyebilir, dua et büyümesin.

Harn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
yo
Dostlar bir itiraf sayfası yonetiyordum bı çocuk birine salladı bende bunu paylaştım sonra bı ksisi yorumda buna Allah'a Atatürk'e sovuyor bu dedi bı kişide bana bu madem Allah'a ataya sovuyor dedi datasini attı paylaş bunu dedi ama sansürlü. Sadece ad soyadları gözüküyor sonra zaman geçti itirafı atan kişi arkadaisna ben attım demiş arkadaşımda i sirada kakrolda panellene. Çocuk arkadaşından ve benim insta hesabından suç duyurusunda bulunmuş ifade vermiş ( arkadaşına canlı olarak fotoraf attı arkadaşına bana attı i fotoları )Beni bulabilirler mi hesaba bağlı numarayı değiştirdim mail değiştirdim hesabında 5 k yakın takiipcisi var kapatasim yol ne yapmalıyım
ne kullanıyorsunuz kanka bana da lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Ölücüadam42
Kahkaha attırdı valla ortaokulda aynı mevzudan 2 kızı sınıftan alıp ifadeye götürmüşlerdi o geldi aklıma 😭

Kimliğini bulurlarsa en kötü uzlaşmada paranı öder geçersin

UnderGoin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
XXXX
Kahkaha attırdı valla ortaokulda aynı mevzudan 2 kızı sınıftan alıp ifadeye götürmüşlerdi o geldi aklıma 😭

Kimliğini bulurlarsa en kötü uzlaşmada paranı öder geçersin
Öderiz onu sıkıntı yok yatmayakda icerde
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne kullanıyorsunuz kanka bana da lazım
Cok cididyim kanka bu konuda

Yaşınız ne, boyunuz posunuz ne... Siz neden hep böyle pis, zarar ziyan işlere balıklama atlıyorsunuz. Kişisel verileri paylaşma, onur, şeref, haysiyet gibi kişisel hakları yok saymak, toplumun huzuruna, filan fişman ... bu liste uzayıp gidebilir... Sadece çağrılırsan gidip yalvarman gerek, düşünemediğin, bilemediğin için filan diyerek ancak yırtmaya çalışırsın, fazla bir şansın yok. Bir de taraflar sana kin ve düşmanlık da sergileyebilir... Dertsiz başınıza dert açmayın yok yere... Eski, küçük yerleşim yerlerinde filan yaşıyorsan olay daha da büyüyebilir, dua et büyümesin.
İstanbul kanka karşı taraf bana bı şey yapamaz yasal harici

Hesabı Instagram kapattı bu arada topluluk kurallarına uymamaktan bilgiler silinecektir dedi

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Ölücüadam42
Öderiz onu sıkıntı yok yatmayakda icerde

Cok cididyim kanka bu konuda

İstanbul kanka karşı taraf bana bı şey yapamaz yasal harici
Sicilin temizdir zaten uzlaşmayı kabul etmesen bile yatmazsın içerde güncel fiyatları bilmiyorum ama en kötü 30bin ister karşı taraf

Yatırım tavsiyesi değildir

UnderGoin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
646
İsim
XXXX
Sicilin temizdir zaten uzlaşmayı kabul etmesen bile yatmazsın içerde güncel fiyatları bilmiyorum ama en kötü 30bin ister karşı taraf
Ailede herkezin sicili temiz eğer karşı taraf uzlaşma istemezse peki nasıl olucak 30 k karşı tarafami ödeyeceğim bide

Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Ölücüadam42
Ailede herkezin sicili temiz eğer karşı taraf uzlaşma istemezse peki nasıl olucak 30 k karşı tarafami ödeyeceğim bide
uzlaşmada karşı taraf senden bir yere bağış yapmanı veya para vermeni ister anlaşma olmazsa dava görülür suçlu çıkarsan ceza alırsın birde karşı taraf üstüne sonradan maddi manevi tazminat davası açabilir

Yine de adam akıllı avukata danış kral bana güvenip başını yakma sonra😀

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Tekin Ayber
Bak böyle işlere bulaşıp, kabahatli çıkanlara üstelik bir de yaşları da ufak ise "velet" derler :)

Hınzır derler filan... Karşı taraf eğer sana acımaz ise ve zengin de değilseniz maddi zorluklar kapınızda olabilir. Eğer yüzkızartıcı veya siyasi bir dava olursa okuldan ilişiğin bile kesilebilir... Yani ucu b*klu bir işe girmişsin, velilerinin haberi var değil mi? Onlarla bir avukata danış, esas tüm meseleeri konuşun, en iyi yardımı hukukçular verir. Ve tabii ki avukat da para ister en az 25bin TL :D Yanmışsın sen haberin yok ama daha fazla korkutmak istemiyorum.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,067
İsim
Selim
Dostlar bir itiraf sayfası yonetiyordum bı çocuk birine salladı bende bunu paylaştım sonra bı ksisi yorumda buna Allah'a Atatürk'e sovuyor bu dedi bı kişide bana bu madem Allah'a ataya sovuyor dedi datasini attı paylaş bunu dedi ama sansürlü. Sadece ad soyadları gözüküyor sonra zaman geçti itirafı atan kişi arkadaisna ben attım demiş arkadaşımda i sirada kakrolda panellene. Çocuk arkadaşından ve benim insta hesabından suç duyurusunda bulunmuş ifade vermiş ( arkadaşına canlı olarak fotoraf attı arkadaşına bana attı i fotoları )Beni bulabilirler mi hesaba bağlı numarayı değiştirdim mail değiştirdim hesabında 5 k yakın takiipcisi var kapatasim yol ne yapmalıyım
Dostum siber güvenlik o dediğin gibi çalışmıyor numara e posta değiştirip hesap kapatma işleri bir işe yaramaz öyle olsaydı herkes yapardı. Modem ip adresi ve oraya bağlanan telefon wifi ye kadar her şey gözüküyor olay zaten büyükse Instagram datalarinda açtığın hesabın konumu loglari her şeyi var oradan da temin ederler her ülke davalarda buralardan data alma hakkına sahip en son dc vermemişti şimdi kapandıktan sonra kuzu kuzu verecez dediler ama iş işten geçti ama Instagram wp bunlar datalari veriyor ve sayfanın sorumlusu sensin suçlu zaten sen sayilacaksin bu tarz sayfaların kötü yanı eline geçen itiraflar ya da ifsaların geri planda ki olaylarını bilmediğin için suçlu duruma düşersiniz en basit olay telegramda yaşandı sayfa yöneticisi bilmeden pedofili unsuru paylaştı en son davası görülüyordu şuan ne oldu bilmiyorum bu yüzden dikkatli ol.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,073,209
Üyeler
170,496
Son üye
omercannz
Top Bottom