Neler Yeni

Hâlâ aşı olmadım, olmalı mıyım?

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
dostum merhaba . öncelikle aşı olmadım ve senin dedğin gibi normal grip gibi geçti ben de koku ve tat kaybından anladım covid olduğumu. sana önerim aşı felan olma. geçtim biontechi hiçbirisini olma. adamlar kağıtta sana yan etkilerden sorumlu olmadıklarını imzalatıyor. yani kendileri bile aşıdan emin değil. söylenen şeylerin yarısı yalan zaten. türkiede açıklanan günlük vaka sayılarının gerçek olmadığını herkes biliyor. ülkenin %90 ı aşılı ama gel gör ki 110 k vaka var. ölümler de devam ediyor. aşı karşıtlarına bilim düşmanı diyenler kendilerinin her söylenene inanan koyunlar olduğunu bilmiyorlar heralde. kendin de demişsin zaten çevremde aşı olup kalp hastalığı oluşan insanlar var diye. senin hastalığın da varmış. bence hiç bulaşma.
Zaten hiçbir zaman gerçek olmadı. Hatta ölenler bile gerçek değil. Babamın dükkan sahibi covid yüzünden öldü ama kayıtlara başka bir hastalıktan dolayı öldüğü yazıldı. Haliyle bunun gibi bir sürü insanı düşün. Anlayabiliyor musun? Hasta olanlar zaten test yaptırmak için uğraşmıyor bile karantinaya girmek istemediği için.

Bergee

80+ Silver
Bu nasıl bir hastalıkmış arkadaş lanet gelsin ya :mad::mad::mad:

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
16 yaşındayım 2 tane biontech oldum.
İlk bir kaç saat halsizlik çektim sonraki günler ise sadece kolumda ağrı vardı başka bir şey yaşamadım.
Çok şükür şuana kadar karantinadan geçmedim nasıl koruduğu hakkında bir fikrim yok, ama aşı artık hayatın parçası oldu nerdeyse.
Heryere giriş-çıkış aşılı olmak üzere ben olmanızı tavsiye ediyorum.

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Boşuna olma vücudun antikor üretmiştir ben hiç aşı olmadım iki kere geçirdim ilkinde sadece koku alamiyodum 2. De hiç sorun yoktu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,893
Üyeler
160,618
Son üye
MILO4D
Top Bottom