Bergee
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Siz ne öneriyorsunuz peki hocam? Olunmalı mı sizce bu aşı?İşte o aşısını vurdukları hastalık sadece Afrika kıtasında görülüyor ve bu aşıyı yapma maksatlarındaki açıklama olur da küresel bir göç durumu olursa çocuğun bağışıklık kazanması. Şu an oğlum 3 defaya yakın kovid gibi bir hastalığı ayakta atlattı. Yaşıtları birçok hastalığa yakalanırken oğlumun bağışıklığı benimkinden güçlü. Yani sadece aşı korumaz insanı bağışıklık korur. Daha bağışıklık kazanmamış bir bireye bağışıklık kazansın diye envai çeşit hastalığı enjekte etmek bence mantıksız. Bu düşüncem ve uygulamamın herhangi bir sıkıntısını görmedim bugüne kadar ve bu durumu destekleyen birçok doktor ile de konuşma fırsatım oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İçinde bulunulan durumu iyi değerlendirmek lazım aşı var herkes oluyor diye olunmaz. Komplo teorisi var diye yapılması gereken bir şey de yapılmaması olmaz. Durumu iyi değerlendirmek lazım ancak karşıt görüşteki insanlara da saygı duymak lazım. Bilim tükenmiş bulunup bitmiş bir şey değil maalesef. Her gün yeni bir şey çıkıyor. Bugün size yapılan bir ağrı kesici kanser yapıyor diye bizzat gözümün önünde toplandı. Daha önce TSK bünyesinde çalışma fırsatı buldum. Askerlere her gün yapılan ağr kesiciyi sağlık bakanlığı kendisi sonradan yasakladı. Sebebi içinde kansere sebep olan madde olmasıydı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İçinde bulunulan durumu iyi değerlendirmek lazım aşı var herkes oluyor diye olunmaz. Komplo teorisi var diye yapılması gereken bir şey de yapılmaması olmaz. Durumu iyi değerlendirmek lazım ancak karşıt görüşteki insanlara da saygı duymak lazım. Bilim tükenmiş bulunup bitmiş bir şey değil maalesef. Her gün yeni bir şey çıkıyor. Bugün size yapılan bir ağrı kesici kanser yapıyor diye bizzat gözümün önünde toplandı. Daha önce TSK bünyesinde çalışma fırsatı buldum. Askerlere her gün yapılan ağr kesiciyi sağlık bakanlığı kendisi sonradan yasakladı. Sebebi içinde kansere sebep olan madde olmasıydı.