Öğretmen
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 80
- İsim
- EMRE
Ben geçmişte 2 büyük 4 tane de küçük böbrek operasyonu geçirmiş birisiyim. Ben özel durumunuzu sizin değerlendirmeniz gerektiğini yazdım zaten. Zorunluluk vs şeylerden de bahsettim. Emin olabilirsiniz hayatımın en kıymetli zamanlarında evde hastanede yatarak geçirmek zorunda kaldığım çok zaman oldu. Bu bana şu anki sorgulamayı kazandırdı. Aşı olmayan bir insanın karantina zorlaması aşı olan birisinin karantina olmaması, aşı olmayanın okula girememesi gibi saçmalıklara hiç girmeyeceğim. Sağlık bakanlığı bile biz size fazla ilaç vermişiz artık bu ilaçları vermeyeceğiz dedikten sonra benim söyleyecek bir sözüm yok.Açıkçası senin söylediğini söyledim ve kendi görüşümü 1 gram söylemedim. Söyleyeyim. Ben üniversiteye gittiğim ve yurtta kaldığım için 3 aşı mecburiyetten oldum test yaptırmamak için. Ha bir amaç daha var 2. Aşıyı olduktan 3 aylık sürenin tam sonunda oda arkadaşım covid oldu ve diğer kişi aşısını vaktinde yaptırmadığı için karantinaya girdi ben girmedim. O karantinaya girdiği için final sınavına giremedi. Ve bana şanslı olduğundan mıdır yada başka bir sebebi varmıdır bilemem ben covide yakalanmadım.
Ayrıca benim ilaçlara karşı alerjim olduğu için ben normal ilaç kullanamıyorum. Sen hasta olduğunda ilaç ile iyileşebilirken ben kullanmadığım için hemen iyileşemiyorum belkide hastaneye yatıyorum. Kendi haline şükür et ve konuyu uzatma.
Önceden 11 ilaç zorunlu iken beni arayıp parol iç dediler