Hala bu sistem alınır mı? bütçe 13k

Knk amd ryzen 5500 var kötü işlemci 5600 desem çok artıyor fiyat hem daha monitör klavye mouse kulaklık fln alcam
12100f ile çok farkı yok. Hatta belli bir yere kadar daha iyi diyebiliriz. 6 Çekirdek olması artılarından birisi. 12100f te tekli çekirdek güçlü o yüzden yakın performans veriyor ama işlemci 4 çekirdek. 12100f gen 4 destekliyor artı olarak sayılır ama bu kadar az fiyat farkı ile ekran kartı 2 model üstünü alıyorsun. Bu çok büyük avantaj.

12100f ile çok farkı yok. Hatta belli bir yere kadar daha iyi diyebiliriz. 6 Çekirdek olması artılarından birisi. 12100f te tekli çekirdek güçlü o yüzden yakın performans veriyor ama işlemci 4 çekirdek.
Malzeme kalitesi. Elbette amd f/p ama intel i3 12 daha gelecekli bir işlemci

Malzeme kalitesi. Elbette amd f/p ama intel i3 12 daha gelecekli bir işlemci
Malzeme kalitesi derken ? İşlemci plastik değil dostum. 12100f in geleceğinden ne olur dostum allah aşkına sistemde b660 falan olsa tamam dicem. Ekran kartı farkı ne olacak ?

Ben senin yerinde olsam dk4ün amd versiyonunu 5600 yapıp alırdım

knk ortalama olarak yaptım belki 12700 e çok daha iyisi çıkacak çoğu amd 5500 kullanıcı memnun değilken almam
Dostum çok daha iyisi 12999 işte :) Ryzen 5 5500 işini yapıyor zaten daha ne yapması lazım 5600 ile aynı performansı mı versin ? Fanboyluktan başka bir şey değil şuan yaptığın. Neyse sen bildiğini oku umarım pişman olmazsın.

Dostum çok daha iyisi 12999 işte :) Ryzen 5 5500 işini yapıyor zaten daha ne yapması lazım 5600 ile aynı performansı mı versin ? Fanboyluktan başka bir şey değil şuan yaptığın. Neyse sen bildiğini oku umarım pişman olmazsın.
bu kadar ısrar ettiğine göre fikr değiştirebilirim monitör önerirmisin lütfen çok pahalı olmasın zaten çıkardık limiti

bu kadar ısrar ettiğine göre fikr değiştirebilirim monitör önerirmisin lütfen çok pahalı olmasın zaten çıkardık limiti
Şok marketlerde ASUS monitör var 3000 TL ye sizin orda kaldıysa onu alabilirsin.

Edit: Burda da varmış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,375
Üyeler
185,717
Son üye
Tunç1122
Geri