Neler Yeni

Hala iphone 13 alınır mı?

YazılımKafa

80+ Gold
Şuanki ücretle iPhone 15 sıfır fiyatı 50K ama güncel YD cihaz ve kayıt ücreti 60K civarı. Her türlü pahalıya gelir.
Knk 16 ayda biriktireceğin 30 k şuan nakit 20 k dan daha değersiz olacak. Paranın değerine bak. Şuan 20k ile yatırım yap o kadar zamanda zaten en az 50k yaparsın
Mesaj otomatik birleştirildi:

16 ay kullanıp daha sonra yurtdışında satılabilir mi?
tabii ki satabilirsin

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Knk 16 ayda biriktireceğin 30 k şuan nakit 20 k dan daha değersiz olacak. Paranın değerine bak. Şuan 20k ile yatırım yap o kadar zamanda zaten en az 50k yaparsın

tabii ki satabilirsin
Enflasyon kadar zam geliyor kayıt ücretine. 18 ayda 2 zam daha çakarlar ona. Hatta geçenki 6K dan 20K olması gibi extrem bir zam olursa komple yatar o iş 😀

16 ay kullanıp daha sonra yurtdışında satılabilir mi?
Satılır ama yurtdışında ikinci ele verilen önem baya az. Çok değer kaybı olur. YD olarak türkiyede satmak bile daha mantıklı olabilir.

Freix

80+ Bronze
Enflasyon kadar zam geliyor kayıt ücretine. 18 ayda 2 zam daha çakarlar ona. Hatta geçenki 6K dan 20K olması gibi extrem bir zam olursa komple yatar o iş 😀
bir taraf yurtdışı için mantıklı şeyler söylüyor bir taraf tr için mantıklı şeyler söylüyor iyice karıştı kafa. Hiç yd işine bulaşmayıp tr alacağım gibi :)

Satılır ama yurtdışında ikinci ele verilen önem baya az. Çok değer kaybı olur. YD olarak türkiyede satmak bile daha mantıklı olabilir.
trde yd telefon satmak ömürden ömür götürür

YazılımKafa

80+ Gold

Ben yapmayı düşünüyorum. Zam olursa bile orantılı olur. Deneyip görürüm

UnderGoin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
678
İsim
XXXX
36.850tl bandına 6 taksit ile 13 alacağım. Hiç ios kullanmadım ve denemek istiyorum. 13 kaç yıl daha gider uzun süre kullanmak istiyorum 3/4 yıl sonra telefon değiştirmek istemiyorum. Almak mantıklı mı?
S 24 AL BENCE BEN 15 ALICAKDIM S24 Ü GFORUNCA KARARIMI DEĞİŞTİRDİM

Freix

80+ Bronze
S 24 AL BENCE BEN 15 ALICAKDIM S24 Ü GFORUNCA KARARIMI DEĞİŞTİRDİM
10 yıldır android kullanıyorum memnun değilim. ilk başlarda aklımda s24 vardı ama hem 6 taksit hem de alınabilecek en mantıklı iphonelerden biri olduğu için 13e yöneldim. biraz da ios deneyimleyim.

UnderGoin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
678
İsim
XXXX
10 yıldır android kullanıyorum memnun değilim. ilk başlarda aklımda s24 vardı ama hem 6 taksit hem de alınabilecek en mantıklı iphonelerden biri olduğu için 13e yöneldim. biraz da ios deneyimleyim.
bende kulanmadım ios daha once ama siz bilirsiniz

Bünyamina

80+ Platinum
Iphone 13 bu serilerde gerçekten olmuş denilebilen performansıyla deneyimleriyle ortaya koyulan bir telefon. Tabi ki alabilirsin mantıklı.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,854
İsim
uwu
36.850tl bandına 6 taksit ile 13 alacağım. Hiç ios kullanmadım ve denemek istiyorum. 13 kaç yıl daha gider uzun süre kullanmak istiyorum 3/4 yıl sonra telefon değiştirmek istemiyorum. Almak mantıklı mı?
bence alırım 1/2 kere bataryasını değiştiririm dersen rahat 6 yıl gideceğini düşünüyorum babama aralık sonunda almıştık az da olsa deneyimledim kamera video konusunda çok iyi 4k 60fps te pubgm de ısınıyor diyorlar apple cihazlarda akıcı 60 fpste ısınmıyor ama ultrahd de cihaz 2.erangel maçında ısınıyor oda normal . fiyatıda güzel 6 taksitli biz aldığımızda nakit 38.5k ya zor bulduk stok yoktu babamda pahalı şeyleri bayiden almak istiyor

Freix

80+ Bronze
bence alırım 1/2 kere bataryasını değiştiririm dersen rahat 6 yıl gideceğini düşünüyorum babama aralık sonunda almıştık az da olsa deneyimledim kamera video konusunda çok iyi 4k 60fps te pubgm de ısınıyor diyorlar apple cihazlarda akıcı 60 fpste ısınmıyor ama ultrahd de cihaz 2.erangel maçında ısınıyor oda normal . fiyatıda güzel 6 taksitli biz aldığımızda nakit 38.5k ya zor bulduk stok yoktu babamda pahalı şeyleri bayiden almak istiyor
direkt bayiiden 6 taksit vade farksız çok iyi denk geldi yarın sipariş geçeceğim. arçelikte de 9 taksit vade farksız vardı ama word kartım yok.

o fiyata gider Xiaomi 14T Pro alırım iPhone 13 ne

Freix

80+ Bronze
Top Bottom